Drogok

március 15, 2018 No Comments »

A modern társadalmakban szinte közhely: a drogok, amelyek gyógyítanak, jók; amelyek elrepítenek, tabuk. Minél “fejlettebb” egy kultúra, úgy tűnik, annál földhöz ragadtabb, és annál kevésbé húny szemet a drogok nyújtotta spirituális utazások fölött. Filmünk segítségével nézőink útnak indulhatnak a hagyományos toleranciától a modern elutasítás felé, és megtudhatják, hogy hogyan használták ezeket a drogokat az ősi kultúrákban, és hogy miért tiltják őket napjainkban. Peruban csatlakozhatnak a Las Juarengasnak nevezett gyógyítókhoz, akik egy San Pedro nevű droggal harcolnak a démonok ellen, amely elviszi őket egy más világba, és erőt ad nekik ahhoz, hogy kettétört életeket forrasszanak össze.

Mexikóban annak lehetnek szemtanúi, hogy milyen szerepet játszik a drog a családokban, a gyermekek szellemi nevelésében. Az Egyesült Államokban pedig Ecstasy-használók egy csoportjához csatlakozhatnak, akik a tiltásokkal mit sem törődve próbálják felfedezni énjük ismeretlen tájait.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet is várnod kell, indítás után!..

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration