Mi Angyalok

Sze 29, 2013 by

Mi Angyalok

[We Angels]: Angyalok voltunk, csak eladtuk a szárnyunk. Most hit nélküli szívvel, zsebünkben kővel csodára várva állunk. Várjuk az angyalt az égre nézve, pedig csak bele kéne néznünk újra egymás szemébe! Angyalok voltunk, de miközben a föld felé zuhantunk, hova tünt lelkünk? Kitéptük talán, hogy ne tudjon annyira fájni az Élet, ahogy néha teszi? Bárhogy is volt, halandóak vagyunk. Bennünk él a jó és a rossz is, viszont a döntés minden pillanatban a mi kezünkben van. Senki nem dönthet helyettünk, ahogy senki nem fogja tudni megmondani előre, hogy melyik lesz a helyes út. Csak ha már úton vagyunk és amikor visszanézünk, csak akkor láthatjuk biztosan, hogy jó irányba indultunk-e.

Milyen szép is volna látni a jövőt mielőtt olyan döntéseket hozunk, melyek az egész hátralévő életünket befolyásolni tudják. Sajnos ez bizony, nem lehetséges. Így ha a jövőt nem is láthatod, tudd, hogy korábbi döntéseinkre visszanézni kötelesség, mert segíteni tud a helyes választásban. Hinned kell benne, hogy jó döntést hoztál!

jtm_header‘Gyémánthegyen állunk, de zsebünkben kavicsok vannak. Elfelejtettük, hogy angyalok voltunk, kövér vánkosokba tömtük fehér szárnyaink. Most könyörgések szomjazzák erőnket és térdünk alatt lyukassá kopnának a kövek, szívünkben a csillag megfagyott. Gyémánthegyen állunk, szigorú hó, takard el bűneinket, oldozd föl nyelvünket, mennyei világosság! Te határtalan kristály’

Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.