Mondd el, Ordítsd!

aug 4, 2014 by

Mondd el, Ordítsd!

Akik szeretik egymást, gyakran mondják azt a másiknak, “Sokat gondolok rád.” De ha igazán, szereted, akkor ez a mondat csak gyenge leírása a valóságnak. Mert ha így szereted, akkor nem “sokat gondolsz” rá, hanem mindig. Sőt. Nem is gondolsz rá. Ez egészen más érzés. Folyamatosan jelen van az életedben. Ha dolgozol, ha pihensz, ha zenét hallgatsz, vagy ha olvasol, mindig érzed a jelenlétét. Nem gondolsz rá, hanem érzed, hogy veled van, benned él. Minden pillanatban. Tudod, lehet, hogy rengeteg akadály áll a boldogságod útjába, de soha ne fordíts hátat az érzelmeidnek. Ha szereted, mondd el, ordítsd bele a világba, Szeretlek! Soha ne hagyd veszni a szerelmet! Az utolsó percig megéri küzdeni. Legyél boldog, még akkor is, ha sírni kell, még akkor is, ha nagyon fáj, még akkor is, ha nem muszáj, mert nincs az az orvosság, amely meggyógyítaná azt, amit a boldogság nem tud meggyógyítani.

Tudod, mindenki szeretne boldog lenni. Vannak akik biztosak benne, hogy megtalálták, és vannak, akik nem is keresik, mert egy nap észrevették, hogy végig az orruk előtt volt. Soha ne hagyd veszni a szerelmet! Az utolsó percig megéri küzdeni. Legyél boldog, még akkor is, ha sírni kell, még akkor is, ha nagyon fáj, még akkor is, ha nem muszáj, mert nincs az az orvosság, amely meggyógyítaná azt, amit a boldogság nem tud meggyógyítani. Tudod, mindenki szeretne boldog lenni. Vannak akik biztosak benne, hogy megtalálták, és vannak, akik nem is keresik, mert egy nap észrevették, hogy végig az orruk előtt volt.

Annyiszor kérdezzük önmagunkat, mi is a szerelem, de tényleg… Mi is a szerelem? Mi van akkor ha a szerelemnek nincs is fogalma, mert mindenki másképpen éli meg. A szerelemet nem lehet szavakba önteni, az egy olyan csodálatos és egyben fájdalmas érzés amit ott bent a szívedben élsz meg. Ott születik meg, és ott is ér véget.

‘Játszd velem a legszebb társasjátékot. Játssz velem boldogságot. Mert egyedül nem tudok. Mert nélküled nem tudok. Mert nem lehet. Mert a boldogjátékhoz két ember kell. A játékszabály egyszerű. Csak adni kell. A szívünket. Egymásnak.’

Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.