Jövőre, Veled, Itt! 2.

okt 31, 2014 by

Jövőre, Veled, Itt! 2.

Adott egy nő. Adott egy férfi. Van gyerek – szám szerint hét. Adott egy hotelszoba. Adott a házasság köteléke is. Csak épp nem egymással. Szeretni azt, aki igazán soha nem lehet a mienk, mert családja van , és adott esetben a családját választja saját boldogsága helyett. – Mi marad? Lopott percek, órák? Egy ellopott februári hétvége. Minden évben, csak ennyi se több. Adott tehát két ember, aki az idők során, szőröstül- bőröstül megismeri egymás rezdüléseit, életét, – Kit csalnak meg? A feleségüket? A férjüket? A gyerekeiket? – Saját magukat! Egy abszurd szerelem, gyönyörű története – Lehet nevetni? – Igen! – Lehet sírni? – Igen! Hol mindkettőt egyszerre! A “Jövőre, Veled, Itt!” Janza Kata és Szabó P. Szilveszter Doris és George életét tárja elénk.

Bernard Slade eredeti vígjátéka szívet melengető amerikai történet. Az alaptéma a házasságtörés egyszerű esete, amelyet megbonyolít, hogy az elkövető felek nem akarják feladni sem egymást, sem jelenlegi kényelmes (házas)életüket, így negyed évszázadon keresztül minden évben ugyanazon a hétvégén találkoznak az első éjszaka helyszínén, hogy újabb három bűnös napot tölthessenek együtt.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.