Fausztina

ápr 28, 2015 by

Fausztina

Az irgalmasság üzenete [Eredeti nyelven]: A film a boldoggá avatott, rövid életében rendházról rendházra bolyongó, sugárzó hitével mindenkire rendkívüli hatást gyakorló Fausztina nővér élettörténetét mutatja be, Dorota Segdával a címszerepben. Vajon áldás vagy elviselhetetlen teher, ha egy kisgyermeknek megjelenik a Megváltó? Lehet-e úgy élni az emberek között, hogy Isten fia minden pillanatban teljes valójában velünk van? Meg lehet-e értetni Isten akaratát és az igazi jóságot másokkal? Értelmet nyerhet-e a feltétel nélküli és az alázattal vállalt áldozat? Látomás, elhivatottság, küzdelem és alázat tölti ki Fausztina nővér életét. Emberi kicsinyesség és isteni nagyság között keresi saját üdvözülését… (Jegyzet): Sajnos a filmet még nem tudom szinkronosan bemutatni, felirattal is Angollal tudom csupán, hamarosan kész lesz ez a változat.

Folyamatban van a magyarosítás, remélem, hogy addig is szeretettel fogadjátok az eredeti nyelvű verziót. Több kérés esetén angol felirattal is felteszem.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.