90 perc a mennyben

aug 14, 2016 by

90 perc a mennyben

90 Minutes in Heaven [2015]: Hazafelé egy lelkészkonferenciáról, Don Piper, baptista lelkipásztor autójával összeütközött egy kamionnal, amely ismeretlen okból tért át az ő sávjába. Azonnal meghalt. Az ezt követő kilencven percben Piper a mennyországban járt, ahol találkozott mindazokkal, akik hatással voltak rá spirituálisan, éteri zenét hallhatott és lelke valódi békére talált. Eközben, lenn a Földön egy a konferencián szintén részt vevő lelkész, megállt a szörnyű baleset helyszínén, és noha látta, hogy Don már halott, imádkozni kezdett érte. Piper csodával határos módon visszatért az életbe, és a mennyországban tett rövid látogatása után hosszú és fájdalmas gyógyulás várt rá. Éveken át Piper megtartotta magának ezt az élményt, ám végül barátai és a családja meggyőzték arról, hogy különleges történetét másokkal is megossza. Igaz történet! – “Ahogy megtörtént az ütközés, nem egy hosszú, sötét alagútba kerültem, amiről már sokan beszéltek – számol be később Don Piper nem mindennapi útjáról.

Ahogy az utolsó képeket – a hidat és a sűrű esőt-láttam, hirtelen minden emberi kepzeletet felülmúló, ragyogó fény vett körül .Csak ennyi volt. Következő éber pillanatomban már a mennyben álltam. Öröm áradt szét bennem, ahogy körbenéztem.”

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.