Váratlan utazás 3.

Júl 9, 2017 by

Váratlan utazás 3.

„Cím” A karantén „Tartalom” → Rachel Lynde Alexander Abraham farmjára megy, hogy megkeressen egy fiút, aki a vasárnapi iskolából merészelt hiányozni. Miután Sara és Felix erről a szándékáról tudomást szerez, szintén a farmra sietnek, hogy pajtásukat figyelmeztessék. A tanyához érkezve mindhárman szembesülnek azzal a ténnyel, hogy a fiú már nem él a tanyán, és az “öreg Abraham” himlő miatt karantén alatt áll. Nekik is osztozkodniuk kell a szobafogságon, mert fennáll a veszélye, hogy ők is megkapták a himlőt… → /Háttér/ → A cselekmény fő része a Prince Edward-szigeten játszódik 1903 és 1912 között, bár a konkrét helyszín, Avonlea városkája csupán fikció. A sorozat egy a városba érkező kislány, Sara Stanley kalandjain keresztül bemutatja a XX. század elején élő avonleai lakosok gondjait, örömeit, életmódját.

A Váratlan utazás számos díjat kapott. Több színészi teljesítmény (Jackie Burroughs, Cedric Smith, Lally Cadeau, Patricia Hamilton) elismerése mellett díjat kapott a jelmez és a filmzene is. A hét év során jó pár hollywoodi híresség is megfordult a sorozatban, mint Michael York, Faye Dunaway, Christopher Reeve, Christopher Lloyd, Stockard Channing, Peter Coyote és Dianne Wiest. A sorozat regényváltozatai Lucy Maud Montgomery kanadai írónő neve alatt jelennek meg; valójában a Váratlan utazás Montgomery A mesélő lány és Az arany út című regényei szereplőinek felhasználásával készült. A regényekhez képest több szereplőt és rokoni kapcsolatot megváltoztattak.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.