Váratlan utazás 2/2.

jan 16, 2018 by

Váratlan utazás 2/2.

„Cím” A csókolózás művészete „Tartalom” → Felicity már felnőtt hölgynek érzi magát, nagylányoknak való könyvet olvas, unja testvérei és Sarah társaságát. Sokat nézi magát a tükörben és egy titokzatos fiatalemberről álmodozik. Váratlanul találkozik álmai lovagjával. Amikor megtudja, hogy a bálon ez a fiatalember is ott lesz, a szülői tilalom ellenére elszökik a bálba. Itt alaposan megszégyenül, de a szülei megbocsátanak és türelmesen megmagyarázzák neki, örüljön, hogy még sokáig gyerek maradhat… → /Háttér/ → A cselekmény fő része a Prince Edward-szigeten játszódik 1903 és 1912 között, bár a konkrét helyszín, Avonlea városkája csupán fikció. A sorozat egy a városba érkező kislány, Sara Stanley kalandjain keresztül bemutatja a XX. század elején élő avonleai lakosok gondjait, örömeit, életmódját.

A Váratlan utazás számos díjat kapott. Több színészi teljesítmény (Jackie Burroughs, Cedric Smith, Lally Cadeau, Patricia Hamilton) elismerése mellett díjat kapott a jelmez és a filmzene is. A hét év során jó pár hollywoodi híresség is megfordult a sorozatban, mint Michael York, Faye Dunaway, Christopher Reeve, Christopher Lloyd, Stockard Channing, Peter Coyote és Dianne Wiest. A sorozat regényváltozatai Lucy Maud Montgomery kanadai írónő neve alatt jelennek meg; valójában a Váratlan utazás Montgomery A mesélő lány és Az arany út című regényei szereplőinek felhasználásával készült. A regényekhez képest több szereplőt és rokoni kapcsolatot megváltoztattak.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.