Nem közönséges pásztor

dec 20, 2017 by

Nem közönséges pásztor

„A kettő közül, a kik Jánostól ezt hallották és őt követték vala, András volt az egyik, a Simon Péter testvére. Találkozék ez először a maga testvérével, Simonnal, és monda néki: Megtaláltuk a Messiást. És vezeté őt Jézushoz.” Az evangélium elmondja, hogy hogyan juthat el valaki Jézushoz. Két évezreddel ezelőtt az egész akkor ismert világban volt egy felfokozott várakozás egy Megváltó, Szabadító iránt. Az örökkévaló, kegyelmes Isten pedig kijelentette Önmagát Jézus Krisztus személyében. Ha ezt nem teszi meg Isten, akkor a Vele való találkozás vágya csupán egy emberi óhaj maradt volna, és egy idő után eloszlik, mint a pára. Az ember azért találkozhat Jézussal, mert Jézus találkozni akar az emberrel. Keresztelő Jánost a Messiás útkészítőjének szánta az Isten.

poster
Nem közönséges pásztor
00:00
--
/
--

Ő volt a kiáltó szó, aki egyengette a Messiás előtt az utat. Ő nem magáról beszélt, nem magát „sztárolta”, hanem Jézusról szólt, sőt Jézusra mutatott: „Íme, az Isten Báránya!”

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.