Mielőtt megismertelek

dec 21, 2017 by

Mielőtt megismertelek

A 26 éves Louisa “Lou” Clark életvidám, pozitív kisugárzású lány, aki munkát keres, hogy segítsen a családjának, miután a kávézó ahol dolgozott bezárt. Találnak is számára egy állást a dúsgazdag Trainor család kastélyában. A család fia, Will Trainor sikeres fiatal üzletember volt, aki imádta az életét, a barátnőjét, és rengeteg sportot is űzött, mígnem egy motoros baleset következtében nyaktól lefelé teljesen lebénult. Louisa feladata a tolókocsihoz kötött Will napjainak derűsebbé tétele lenne, az állást is pozitív személyisége miatt kapja meg. Will a balesete óta depresszív és cinikus, csupán az ápolójával, Nathan-nel ápol jó viszonyt, aki tudja, hogy Will sosem lesz újra teljes életet élő ember, hiszen a gerincvelője is helyrehozhatatlan károsodást szenvedett a balesetben. A két fiatal eleinte nem jön ki jól egymással, Louisa ugyanis túl cserfes a lehangolt Will számára, aki cserébe semmibe veszi vagy gúnyos válaszokat dob neki.

Néhány héttel Louisa munkába állását követően Willt meglátogatja az akkor már ex-barátnője, Alicia és bankár barátja, Rupert, és közlik Willel az eljegyzésüket. Will dühében összetöri a barátnőjével közös fotóinak képkereteit, amiket Louisa igyekszik megragasztani, és számonkéri Willt a rémes viselkedése miatt. A következő napon Will megkéri a lányt, hogy nézzen meg vele egy filmet, ezután pedig sétálni mennek a kastélykertbe, és egyre közelebb kerülnek egymáshoz, megismerik a másik hobbijait és életfelfogását. Kiderül, hogy Will mennyit utazott, míg Louisa egész életét a városkában töltötte, a családjával és a barátjával, Patrick-kel, aki a norvég ultramaratonra készül. Will azt tanácsolja Loisának, hogy változtasson a szemléletén, legyen nyitottabb a világra és szakadjon ki a családi kötelékből, hiszen csak egy élete van…

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.