Az a titokzatos kilenc hónap 1.

dec 22, 2017 by

Az a titokzatos kilenc hónap 1.

Sorozat az ember megszületéséről a fogantatás pillanatától egészen a világrajövetelig. Lélegzetelállító felvételek az első szívdobbanásról, az embrió fejlődéséről és annak bizonyosságáról, hogy mennyire befolyásoló tényező az anyaméhben eltöltött 9 hónap az ember későbbi éltetében… Vannak, akik úgy tekintik a magzatot, mint csupán egy lehetőséget az életre. A biológia azonban mást bizonyít. Minden megfogant magzat az emberi élet feltételeinek teljességgel megfelel: táplálkozik, fejlődik, növekszik, mozog. Alapvetően a méretén és szerveinek bonyolultságán kívül semmi másban nem különbözik egy már megszületett csecsemőtől vagy egy féléves kisbabától. Különlegesen védett élettere és jellegzetes életmódja van az anyaméhben, mely egykor mindannyiunk élete is volt.

poster
Az a titokzatos kilenc hónap 1.
00:00
--
/
--

Lényeges megértenünk, hogy a magzat nem ember lesz, hanem egy már élő ember, egy különleges létformában, egy adott fejlettségi szinten.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.