St. Mary harangjai

dec 24, 2017 by

St. Mary harangjai

Chuck O’Malley atyát a St. Mary iskolába küldik, hogy nagyszerű ötleteivel és túláradó életvidámságával próbáljon segíteni az anyagilag komoly gondokkal küszködő intézményen. Az iskolát a közkedvelt Benedict nővér vezeti, akit diákok és nevelők egyaránt nagyon szeretnek. A pap és a nővér módszerei ugyan eltérnek, vitáznak is éppen eleget, de a jó cél érdekében képesek összefogni. Együtt próbálnak meg helyrehozni egy házasságot, és miközben Benedict nővér a diákokat tanítja baseballozni és bokszolni, az atya mindent bevet, hogy megpuhítsa az iskolára jelzálogot bejegyző hitelező szívét. Meggyőzi a szerencsétlen flótást, hogy talán már csak néhány hónapig él, így egy utolsó jócselekedettel talán könnyebben a mennyországba juthat… Itt már csak a csoda segíthet… Hogy végül hőseink hogyan találnak üdvözítő kiutat e kénköves kulimászból, az kiderül a filmből..

poster
St. Mary harangjai
00:00
--
/
--

Frappáns, szívmelengető és teljességgel elbűvölő. A Szent Mary harangjai méltó folytatása az 1944-ben a legjobb film Oscar-díjával kitüntetett Magam útját járom! című filmnek, amelyben O’Malley atya megformálásáért Bing Crosby a legjobb férfi színésznek járó Oscar-díjat vehette át.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.