Planet Earth 1/1.

jan 13, 2018 by

Planet Earth 1/1.

Talán ezidáig a leghatalmasabb produkció képsorainak lehetünk szemtanúi, mely során életünk forrásának nyomába eredünk: Bolygónk, a Föld kerül a természettudományos felfedezőkörút középpontjába, Attenborough tolmácsolásában. Az öt év alatt, 40 operatőr munkáját összefogó forgatóstáb, mintegy 200 helyszínen forgatott filmjének elképesztő felvételei eddig soha nem látott területeket járnak be, Földünk legkülönfélébb teremtményeit mutatják be. A gyártás 2002-ben kezdődött. Az első év főleg kutatással és a forgatási helyszínek kiválasztásával és a különböző epizódok összeállításával telt el. Ahhoz, hogy leforgassák mindazon felvételeket, amelyeket a producerek elvártak tőlük 71 operatőr 204 helyszínen és hét kontinens 62 országában forgattak, összességében több, mint 2000 forgatási napot töltve a terepen.

poster
Planet Earth 1/1.
00:00
--
/
--

„Tartalom” → Ebben az epizódban a nap hatását vesszük szemügyre, és bemutatjuk, hogyan befolyásolja az évszakok változása minden élőlény életét. Amint az északi sarkvidéken beköszönt a tavasz, egy jegesmedveanya két apró kölykével előjön búvóhelyéről. A bolygó túlsó sarkán épp megérkezik a tél, és a császárpingvinekre négy hónapos sötétség borul.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.