Egy kisebb Isten gyermekei

Már 3, 2018 by

Egy kisebb Isten gyermekei

James Leeds beszédterapeuta állást kap a halláskárosultak iskolájában. Leeds hatékonyan ráveszi a gyerekeket, hogy megtanuljanak szájról olvasni és merjenek hangosan beszélni. Az igazgató bemutatja Leedset a fiatal Sarah-nak, abban a reményben, hogy a nőnél is elér némi fejleményt. Sarah egykor diák, most takarítónő az iskolában, születésétől fogva siket, és nem kívánja a halló emberek dolgát beszéddel megkönnyíteni. Véleménye szerint ha meg akarják ismerni, nekik kell alkalmazkodni a csend világához. Sarah nem kér Leeds oktatásából. Leedset lenyűgözi Sarah briliáns személyisége, és beleszeret a nőbe, érzései pedig nem viszonzatlanok. Sarah és Leeds összeköltöznek, de csakhamar rájönnek, hogy még mindig nem képesek egymást elérni. Leeds frusztrálva érzi magát, amiért Sarah makacsul ragaszkodik a csendhez, és még mindig jelnyelvvel kommunikál.

Sarah úgy érzi, a férfi nem szereti őt eléggé, hogy a maga képévé akarja őt formálni: szavaival élve Isten akar lenni a nőnek. Sarah elhagyja Leedset, és felkeresi rég nem látott édesanyját. Leeds megtudja, hogy Sarah-t szexuálisan zaklatták, mikor tinédzser volt, ezért fél beszélni. Leeds és Sarah újra találkoznak, Sarah bocsánatot kér. Leeds kéri, hogy próbálják meg újra együtt, ezúttal sem a csend sem a hangok világában nem kell lenniük, hanem a sajátjukban.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.