Váratlan utazás 2/6.

ápr 14, 2018 by

Váratlan utazás 2/6.

„Cím” Aki mer, az nyer „Tartalom” → Olívia és Jasper már a közös munka miatt is közelebb kerülnek egymáshoz és egyre több időt töltenek együtt. Mindezt Hetty féltékenyen figyeli, Sarah őszinte szívvel drukkol Olíviának, de Felix szerint Olívia és Jasper már öregek a házasságkötéshez. Hetty lelkét újabb esemény zavarja meg. Váratlanul megérkezik Edwin Clark, aki korábban Olíviának udvarolt… → /Háttér/ → A cselekmény fő része a Prince Edward-szigeten játszódik 1903 és 1912 között, bár a konkrét helyszín, Avonlea városkája csupán fikció. A sorozat egy a városba érkező kislány, Sara Stanley kalandjain keresztül bemutatja a XX. század elején élő avonleai lakosok gondjait, örömeit, életmódját. A Váratlan utazás számos díjat kapott. Több színészi teljesítmény (Jackie Burroughs, Cedric Smith, Lally Cadeau, Patricia Hamilton) elismerése mellett díjat kapott a jelmez és a filmzene is.

A hét év során jó pár hollywoodi híresség is megfordult a sorozatban, mint Michael York, Faye Dunaway, Christopher Reeve, Christopher Lloyd, Stockard Channing, Peter Coyote és Dianne Wiest. A sorozat regényváltozatai Lucy Maud Montgomery kanadai írónő neve alatt jelennek meg; valójában a Váratlan utazás Montgomery A mesélő lány és Az arany út című regényei szereplőinek felhasználásával készült. A regényekhez képest több szereplőt és rokoni kapcsolatot megváltoztattak.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.