A szerelem mindent kibír

ápr 14, 2018 by

A szerelem mindent kibír

„Love’s Enduring Promise” → Amikor Clark Davis balesetet szenved, és nem tudja ellátni a farmot, a családja ugrik be helyette, hogy elvégezzék a teendőket. Egy átutazó idegen is a segítségére siet, aki nem csak, hogy felfed egy titkot, mely a város egyik lakójához kapcsolódik, hanem fülig bele is szeret Davis legidősebb lányába. A szeretet mindent kibír, egyet nem: hogy elmúlik. Szeretünk és vége!? Vége, örökre?! Soha nem lesz többé?! Ez felfoghatatlan! Elviselhetetlen! Sokkal rosszabb, mint fizikai kín vagy maga a halál, azért mert egyszerűen természetellenes. A Szelíd szerelem című film története folytatódik: hogyan lehet a bűntudattól és az apai el nem fogadástól megszabadulva újat kezdeni? – Milyen ajándék, ahogy Mennyei Atyánk gondolkozik rólunk: bár tudom hol vagy és tudom, mit cselekedtél, mégsem számonkérően, hanem ölelő karral közeledem feléd… “Még távol volt, amikor apja meglátta őt, megszánta, elébe futott, nyakába borult, és megcsókolta őt.”

‘A szeretet lángjaiban a legkeményebb vasnak is meg kell olvadnia. A szerelem olyan, mint a fa: magától növekszik, mély gyökeret ereszt egész valónkba és gyakran tovább zöldül a szív romjain. Szeretni valakit az több, mint egy erős érzés: az döntés, ítélet és ígéret! A szerelem a lélek selyme, a szív bársonyvirága, melynek magvát minden szívben elültette a teremtés, de amely csak minden ezredik szívében
érik meg igazán pompázó virággá.’

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.