Broken 2.

máj 4, 2018 by

Broken 2.

cross copy2„Megtörve” → Michael Kerrigan atya egy modern felfogású katolikus pap, aki nyílt, megértő és nyájához hasonlóan, esendő ember, aki maga is küzd azzal, hogy megőrizze hitét a mindennapok viharában… A Broken a BBC egyik legerősebb drámája, amiben Sean Bean élete legnagyobb alakítását hozta. A Broken (avagy az író McGovern) a vallásos témához kellő ismerettel, figyelemmel és érzékenységgel nyúl. Nem akar megtéríteni, de eltéríteni sem. Inkább objektív megfigyelőként, enyhén kritikus szemmel, kérdéseket felvetve, de nem megválaszolva, próbálja meg bemutatni a botrányokkal sújtott és csökkenő hívőszámmal és befolyással küszködő egyházat és szerepét a jelen Angliájában. Az abszolút főszereplő Michael atya Önmarcangoló, hivatásában és elhivatottságában kételkedő figura.

poster
Megtörve 2.
00:00
--
/
--

Alapvetően jó ember, segítőkész, de önmaga is megfáradt lélek. Látomások gyötrik, és családja is problémás. Nehéz gyerekkorát pár említés mellett elsősorban flashbackekből ismerjük meg. Sokszor látjuk vonaton ülni, ez kicsit később állt nekem is csak össze, hogy ilyenkor a családját készül vagy volt meglátogatni. Michael atya szerepe még, hogy rajta keresztül ismerjük meg a legtöbb karaktert. Minden részben van egy kiemelt karakter, s közülük is azok működnek a legjobban, akik több részben, szinte állandó szereplőként tűnnek fel. Ezekben a mellékszerepekben is nagyszerű alakításokat láthatunk.

untitled

untitled

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.