Szívbaj

Júl 8, 2012 by

Szívbaj

(Angyali érintés 3./évad 10. rész) Az epizód főszereplője James Block, egy bűnöző, akit eddig mindig megúszta valahogy a büntetést. Azóta bűnöző, amióta megtudta, hogy szívbeteg és nem sok ideje van hátra. Bár az orvos diagnózisa eddig nem jött be, az angyalok tudják, hogy most már közel van az idő. Monica feladata lesz ügyelni arra, hogy James az utolsó lehetőségét, a változásra való esélyt ne szalassza el. Jamest az ügyvédje eddig mindig kihozta a csúnya ügyekből a férfi szívbetegségére hivatkozva, ezúttal közmunkát sikerült kiharcolnia, amit a helyi kórházban kell letöltenie, azonban James nem örül a feladatnak, és nem is jelenik meg időben a helyszínen. Monica és Tess pedig már nagyon várják. Sajnos úgy tűnik nem lesz könnyű dolguk a férfival, aki a kórházban is folytatja a kibújást a feladatok alól, valamint a megvesztegetéseket, ami miatt eddig is folyton meg akarták büntetni. Pl. az Elvis-rajongó Amy Ann-nek is csak azért hozza vissza az egyik kedvenc lemezét, hogy a lány hallgasson a szobájában való titokban telefonálásról.
Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs ilyen üzenet! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd le gondolataid, érzéseidl! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Amikor ügyvédje felfedi előtte, hogy menyasszonyát, Rachelt be akarják idézni tanúnak a tárgyalására, James ügyesen megszervezi az esküvőjüket a kórház kápolnájába, ahova kijelölték őt takarítónak, és pont Monicát akarja tanúnak megtenni. De közben megérkeznek az ügyvédek is a végzéssel. Rachel ki van akadva, hogy lehet ennyire gazember a férfi, hogy az esküvőjüket is csak a saját céljára akarta felhasználni, és így szégyenbe hozta őt. Amialatt a nő beolvas neki, James hirtelen meglátja a halál angyalát, és súlyos szívrohamot szenved. Habár úgy tűnik, James meghalt, mégis sikerül újraéleszteni, így kap még egy esélyt. A nagy felhajtásra megjelenik a helyszínen Amy Ann is, mire Tess közli Monicával, hogy ez a kislány is benne foglaltatik a küldetésben, mert ő és James hasonlók, egyikük sem akarja elfogadni az igazat, de előbb vagy utóbb együtt néznek vele szembe.

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.