Hazatérés 1.

Júl 14, 2012 by

Hazatérés 1.

(Angyali érintés 3./évad 11. rész) Monica prostituáltnak álcázza magát, hogy közelebb kerüljön egy Julia nevű nőhöz, aki erősen kábítószerfüggő. Egy rendőrségi razzia során Monica felkarolja Juliát és rábeszéli a rendőrt, hogy őt is vigyék be, ne hagyják tántorogni betegen az utcán. Tess a Félúton Hajléktalanszálló képviselőjeként mutatkozik be, a lányokat ebbe a biztonságos otthonba invitálja, ahol mindig lenne tető a fejük felett és lenne mit enni, cserébe afféle közösségi munkát kellene vállalniuk. Monica rábeszéli Juliát, hogy menjenek el együtt a szállóra. A szállón Tess ismertető beszéde után Julia mégis úgy gondolja, hogy nem fog ez neki menni, azonban megjelenik a nevelőtisztje, Andrew személyében, arról tájékoztatja, hogy a vérvizsgálat drogot mutatott ki. Juliának tehát nincs más választása, mint a szállón maradni és végigcsinálni a programot és a terápiát.
Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs ilyen üzenet! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd le gondolataid, érzéseidl! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Kezdetben nehezen illeszkedik be, egyszer meg is szökik, de miután Monica visszakíséri a sikátorból, kezdi megszokni a helyet, és mivel korábban könyvelőként is dolgozott, besegít Monicának a könyvelésben és a használtruha boltban. Julia rászánja magát, hogy a csoportterápia részeként listát írjon és felkeresse azokat az embereket, akiket korábban megbántott, azonban bonyodalom lesz belőle, és csak még jobban elbizonytalanodik a jövőjét illetően, mert egy tartozás rendezéséért bead egy fontos tárgyat a zálogházba, aztán pedig a pénzből az egyik fiatal prostituált lány, Fran tartozását fizeti ki. (Folytatása következik…)

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.