Hazatérés 2.

Júl 14, 2012 by

Hazatérés 2.

(Angyali érintés 3./évad 12. rész) Az előző epizód folytatása… Julia az angyalok tanácsára elutazik Chicory Creek-be, a kisvárosba, amelyre a sorozat nézői emlékezhetnek a 3. évad 1. részéből, amikor is Russell Green és családja történetét ismerhettük meg. Nos, az ő történetük is folytatódik, mivel Julia találkozik Erasmus Jones-szal, aki szállást kínál neki, és megmutatja a Green családról készült fotót, amelyen Julia fia, Nathaniel is rajta van, akit pár évvel ezelőtt egy nehéz döntés következtében odaadott apjának, Joe-nak (aki Russell Green öccse), és ezt a döntést soha nem tudta megbocsátani magának. Erasmus elmondja Juliának, hogy Greenék hamarosan hazatérnek országjáró körútjukról, mert a hálaadást mindig ebben a városkában töltik.
Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs ilyen üzenet! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd le gondolataid, érzéseidl! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

A nő így beáll dolgozni a helyi templomba, és örömmel várja haza a kisfiát, azonban Tess tudja, hogy a történetnek még korántsincs vége, a neheze még csak ezután jön.

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.