Az újságíró

Júl 16, 2012 by

Az újságíró

(Angyali érintés 3./évad 13. rész) Monica ezúttal egy tévétársasághoz áll be időjósnak, vidáman és sejtelmesen adja elő a várható időjárást. Andrew is követi őt, hogy Rocky McCann, egy vérbeli tényfeltáró riporter mellé férkőzhessenek, aki a rossz dolgokat úgy adja elő, hogy ő jól jöjjön ki belőle. Angyalkáink igencsak meglepődnek, amikor Tess helyett Sam, a különleges egységtől kirendelt angyal jelenik meg, eszerint sokkal súlyosabb ügy elé néznek, mint korábban gondolták. A tévé természetéből adódóan sok ezer, sőt millió emberhez is eljuthat egy-egy adás, így igen nagy felelősség van a műsorvezetőkön, hisz amit mondanak, sok ember életére lehet hatással, ezért is jelent meg most Sam. Ez egy közös küldetés, Andrew lesz Rocky új operatőre, Monica pedig igaz barátságát ajánlja majd fel a nőnek.
Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs ilyen üzenet! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd le gondolataid, érzéseidl! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Monica első benyomása jól sikerül, kiderül, hogy Rocky is időjósként kezdte anno a csatornánál, így cserébe azért ha Monica kisegíti őt a riportjaiban, beavatja a csúcsra vezető út rejtelmeibe. Rocky új riportja a nevelőszülő-rendszerről szól, amely keretében vállalkozó kedvű szülők befogadhatnak árva és problémás, ill. fogyatékos gyerekeket egy időre otthonukba. Andrew mint új operatőr a Widdenberg-házban veti be a tudását, ahol az idős házaspár, Horace és Zelda Widdenberg négy különböző korú gyermekre vigyáz. Állításuk szerint azért vágtak bele, mert sokgyermekes szülők voltak, és amióta a gyerekeik felnőttek és kirepültek az szülői házból, hiányzott nekik a gyerekzsivaj, a velük való foglalkozás, hisz eddig ez töltötte ki életüket. Azonban később amikor adásban lemegy a sztori, Monica és Andrew ledöbben, hogy Rocky mennyire kicsavarta az egészet, és rossz színben tüntette fel ezt a kedves kis öreg házaspárt, hogy verik a gyerekeket és nem alkalmasak nevelőszülőnek, és hogy a gyámügy sem ellenőrzi őket kellően.

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.