Engedd el!

Júl 22, 2012 by

Engedd el!

Becca és Howie Corbett boldog családként élnek, mindaddig, amíg egy tragikus baleset következtében fiuk, Danny életét veszti. A pár élete teljesen megváltozik, Becca vigaszt keres. Ez vezeti ot egy bonyolult kapcsolathoz, egy fiatal, de problémás képregény rajzolóval, Jasonnel. Jason szinte tindézser, és a baleset okozója, amelyben Danny életét vesztette. Míg Beccát a ragaszkodás egyre távolabb sodorja kisfia emlékétol, addig Howie inkább a múltba temetkezik, és kívülállóktól várja azt a megértést, amelyet Becca nem ad meg neki. A pár csak sodródik, és mindketten olyan döntéseket hoznak, amelyek hatással lehetnek egész életükre. Kifordulnak, megcsömörlenek a gyász súlya alatt.
Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs ilyen üzenet! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd le gondolataid, érzéseidl! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

A film felvonultat mindent, amit ilyen témában szokás: a rokoni szálakat, az összehasonlítást, a kínos párbeszédeket, amelyeknek jobbára mindig bocsánatkérés a vége. A két főszereplő végig remekel, ahogyan a meggyötört szülőket alakítva próbálnak kimászni abból az óriási gyászból, emlékekből és ragaszkodásból, ami folyamatosan őrli a lelküket. És ahogyan szépen lassan kezdik belátni hibáikat, úgy alakul ki újra a kettejük közti szeretet, egy olyan kapcsolat, amely nem kizárólag a másik fél hibáztatására és megóvására koncentrál. Fájdalmas, szívszorító történet.

Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.