A hegedűlecke

aug 8, 2012 by

A hegedűlecke

(Angyali érintés 3./évad 14. rész) Az epizód főszereplője Jordan Du Bois, egy idős hegedűkészítő, aki igen jó hegedűket készít, nagyon büszke a munkájára, a családjára és az életére. Azonban egy hegedű miatt nyugtalan, amit már 30 éve készít, és még mindig nem fejezte be, mert azt hiszi, hogy nem tökéletes. Persze az angyalok erről mást gondolnak, az apróbb hibák is tehetnek valamit vagy valakit különlegessé. Fia, a felnőtt Tony, a nagymenő ügyvéd érkezik meg váratlanul, akit már rég nem látott apja, és ez a gyermek amiatt különleges apja számára, mert karácsonykor született, és az előbb említett hegedűt is épp akkor kezdte el az apja neki készíteni. Monica feladata lesz, hogy ez a hegedű karácsonyig elkészüljön, és erre csupán 3 napja van, mert Isten egy különleges hegedűleckét tartogat számukra. Monica kissé ledöbben, amikor ügyfele, Jordan előadja a kerítőt, vagyis fiával, Tonyval akarja összehozni őt. Még jobban meglepődik, amikor kiderül, hogy Tony valójában nem az ügyvédi irodájába telefonál be 2 óránként, hanem mivel AIDS-beteg, gyógyszert kell bevennie.
Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs ilyen üzenet! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd le gondolataid, érzéseidl! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Monica ráveszi a férfit, hogy vallja be családjának az igazat, ne titkolja el a betegségét előlük, hisz éppen ezért van a család, hogy támogasson, megértsen. Nagy nehezen négyszemközt bevallja édesapjának, hogy meleg, és mivel nem vigyázott eléggé, elkapta az AIDS-t, azonban támogatás helyett apja hátat fordít neki, és úgy tesz, mintha ott se lenne, mintha nem is lenne a fia. Mivel Jordan azt állította korábban, hogy a műhelyben lévő szekrényke kulcsa elveszett, ezért Monica megpróbálja kinyitni, és megtalálja azt a különleges befejezetlen hegedűt, amire a küldetés elején Tess hívta fel a figyelmét. Jordan elmeséli neki, hogy a fát, amelyből készült, egy angyal, méghozzá Tess adta neki, amikor hírül vitte a fia születésének napját.

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.