Nefelejcs

aug 8, 2012 by

Nefelejcs

(Angyali érintés 3./évad 15. rész) Monicát lenyűgözi a könyvtári környezet, ahol éppen üldögélnek Tess-szel új küldetésük bevezetéseként, arról álmodozik, hogy könyvtáros szeretne lenni, olvasni tanítani a kis emberkéket és így kulcsot adni nekik a világhoz. Hamar kiderül, hogy jelen küldetésük alanya pont a különc, hajóssipkáját emelgető könytárosnő, Charlotte Perkins lánya, Sara. Hamarosan meg is érkezik Sara, egy hirdetést helyez el a faliújságon, és összekap anyjával, aki rossz néven veszi, hogy a lánya önálló szeretne lenni és nem kér a segítségéből, saját maga akarja megvalósítani a jövőjét, most éppen egy fotóstúdiót vezet. Az anyja viccet csinál a beszélgetésükből mások előtt, egy történelmi eseményhez, a függetlenség kikiáltásához hasonlítja. Persze az angyalok emlékeznek, mi is történt pontosan a függetlenség kikiáltásakor, így hát most is háború közeleg, és rajtuk áll, hogy mi lesz a kimenetele.
Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs ilyen üzenet! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd le gondolataid, érzéseidl! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Monica egyből beleveti magát a küldetésbe, Sara meg is lepődik milyen gyorsan jelentkezett valaki a fotóstúdióba az asszisztensi álláshirdetésre. Sara azonnali kezdéssel alkalmazza őt, sőt rábízza az egész boltot, mert kapva az alkalmon elhatározza, Boszniába megy, hogy egy újságíró barátjának fotózzon, amire mindig is vágyott, hogy kilépjen a való világba. Megígérteti Monicával, hogy senkinek sem beszél az útról, főként az anyjának. Közben Tess a könyvtárba áll be önkéntesnek Charlotte mellé, ahol felelevenítik Sara gyerekkorát. Tess szomorúan ismeri fel, hogy Charlotte egyre szórakozottabb és feledékenyebb, pl. egy múzeális értékű kölcsönzős papírt miután megmutatja neki, nem teszi vissza a vitrinbe a helyére.

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.