Füstfüggöny

aug 12, 2012 by

Füstfüggöny

(Angyali érintés 3./évad 16. rész) Monica új küldetésük kapcsán próbálkozik a cigarettázással, de majdnem belefullad a füstbe, Tess e kapcsán megjegyzi, hogy sokan vágynak olyan dolgokra, amelyre nincs szükségük. Az epizód kulcsszereplője, Mark Hamilton épp most tér vissza szülővárosába, anyjához tartván megáll útközben egy rácsos kerítéses háznál, ahol kiskorában is sokat időzött, és amelyet most éppen eladásra kínálnak. Ahogy közelednek feleségével a szülői házhoz, egyre több gyermekkori emlék rohanja meg. Az utcabeli gyerekek lenézték őt apja sofőr munkája miatt, és így a fiatal Mark nem vágyott másra, mint hogy minél messzebb kerüljön otthonról. De most nem csak a szüleihez, hanem egykori önmagához is haza kell térnie. Otthon Mark édesanyja, Esther örömmel emlékezik vissza férjére, aki már nem él, hogy nem egyszerű sofőr volt, hanem amíg várakozott sem töltötte tétlenül az idejét, folyton olvasott, művelődött.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs ilyen üzenet! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd le gondolataid, érzéseidl! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Nem nézi jó szemmel, hogy fia a vacsorát befejezvén rögtön rá akar gyújtani, és azt sem, hogy új állása keretében, ügyvédként pont egy dohánycéget fog képviselni, amelyet a munkahelyeken való passzív dohányzás káros hatásai miatt akarnak beperelni. Rendhagyó módon a felperesek képviseletében Tess-t láthatjuk, aki a maga angyali módján harcol az igazságért. Amikor a bíró helyt ad Mark halasztási kérvényének, Tess Markot környékezi meg, hogy úgymond “ékesszólásaival” megpróbálja visszatéríteni az egyszerű dolgokhoz, az élet lényegéhez.

Hamarosan a füstfüggöny leereszkedni látszik, Mark a halasztási kérelem sikerén és főnöke fizetésemelési ígéretén felbuzdulva egyből megveszi azt a régi kúriát, a Sinclair házat, ahol gyerekkorában az első cigarettát elszívta az ott élő gazdag család gyerekével együtt. Azonban Mark felesége, Vanessa nem örül a meglepetésnek, egy ilyen nagy dolgot szerinte illett volna megbeszélniük közösen, hisz egykoron első közös otthonukban a kanapét is közösen újították fel. Mark anyja pedig felhívja fia figyelmét arra, hogy a régi szomszédaival szállt szembe, csak hogy új szomszédokat szerezzen, hisz pont azon környékbeliek perlik a Fairchild Tobacco dohánycéget, ahol Mark is született.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.