Hitehagyott

aug 13, 2012 by

Hitehagyott

(Angyali érintés 3./évad 17. rész) Monicát küldik, hogy segítsen Daniel Brewer lelkésznek, aki hitét veszti amikor fia meghal egy balesetben, amelyért ő érzi felelősnek magát. Az epizód elején az angyaltrió egy fiataloknak épített segélyközpontban tevékenykedik, Monica az épületet ellenőrzi, Tess a pénzügyekben, az adományok gyűjtésében segít, Andrew pedig a segélyvonal beüzemelésével foglalatoskodik. Az angyalok a rossz döntés következtében létrejött örvényről tanítanak, amikor valaki rossz döntése miatt más is rossz döntést hoz és így tovább. Angyalaink azt hiszik, hogy az épület átadó ünnepséggel lezárul küldetésük, holott csak akkor kezdődik igazán a java. Brewer atya izgatott, mert egy nagyvárosi újságírónő jön interjút készíteni vele, Istentől azt kéri, hogy adja meg neki a megfelelő szavakat, hogy jó értékelés születhessen róla és a közösségéről.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs ilyen üzenet! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd le gondolataid, érzéseidl! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

A nagy nyüzsgésben Brewer atya rossz döntést hoz, amikor egy lány, Karen segítségkérését elutasítja, amelynek következtében Karen szintén rossz döntést hoz, ellopja az összegyűjtött pénz egy részét, hogy elszökhessen otthonról apja terve elől, aki saját magához hasonlóan könyvelőt akar a lányából csinálni. Luke a lány után ered, és próbál beszélni vele, majd pedig megakadályozza, hogy végső kétségbeesésében öngyilkosságot követhessen el.

Brewer atya nem tudja elfogadni, hogy a fia nem akar interjút adni az újságírónak, így annak ellenére, hogy fia nemet mond neki telefonban, hogy inkább Karen mellett akar lenni, elindul a gyerekekért, így egy újabb rossz döntést hozva fia halálát okozza, amikor a két autó fura módon karambolozik egymással.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.