A halál angyala

aug 17, 2012 by

A halál angyala

(Angyali érintés 3./évad 18. rész) Tess egy emberi alakját először próbálgató angyalnak, Celeste-nek segít pályája kezdetén, mivel Monica szabadságon, ún. kávé-szüreten van éppen. A küldetés egy Eric nevű férfiról szól, aki bűvészműsorában a halál angyalaként mutatkozik be. Tess rábeszéli Celeste-et, hogy a nézők közül jelentkezzen az eltüntetős trükkre, de az angyal szó szerint veszi az eltűnést, ráadásul Tess kedvenc kiskutyájával együtt, így Eric showja kudarcba fullad, ráadásul ez egy kulcsfontosságú fellépés volt, mert az egyik tévécsatorna elnöke is figyelemmel kísérte az előadást. Eric irtó mérges, azt hiszi, hogy Celeste kémkedni jött a konkurenciától, meg hogy talán a segédje is benne van a dologban. Andrew, az angyaltrióból most éppen a híres bűvész ügynökeként mutatkozik be. Mivel dühében Eric kirúgta a segédjét, így Andrew más ötlete nem lévén Monicát szemeli ki a feladatra.
Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs ilyen üzenet! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd le gondolataid, érzéseidl! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Monica úgy tűnik beválik, bár Eric kicsit rosszallja, hogy váratlanul fehér galambot varázsolt a krumpliból a műsor végén. A műsor után egy anya és a kisfia megy oda hozzá autogrammot kérni, a fiú először mosolyog azóta, hogy az öccsét elvesztette egy autóbalesetben. Ez a találkozás Ericben feléleszti a múltat, amikor vele is hasonló történt. Hamarosan újabb szembesülés közeleg, mert a tévécsatorna elnöke a bűvészshowt Houdini szülővárosában, Appletonban és annak környékén akarja leforgatni. Mivel nincs más alternatíva és Andrew is rábeszéli, Eric végül belemegy a dologba.

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.