Csodás kegyelem 1.

aug 25, 2012 by

Csodás kegyelem 1.

(Angyali érintés 3./évad 20. rész) Tess felkeresi Russell Greene-t (Gerald McRaney), akivel egy korábbi részben már találkozott (3. évad 1. rész: Az ígéret földje). Arra kéri a férfit, hogy egyelőre ne hajtson tovább az autójával, azonban a nagyobbik fiának, Josh-nak vele kell tartania. Az angyal indokul csupán annyit mond, hogy a 16 éves fiúnak bele kell néznie egy másik tükörbe, amiben nem csak szeretet, az összetartó családja védelmét, hanem világ mindennapos dolgait is lássa és megtapasztalja, mint pl. félelmet, fájdalmat, kétségbeesést.
A nagy piros autóban megjelenik Monica is, akivel furcsa dolog történt a legutóbbi küldetése során: megvakult. Ezért Josh feladata most, hogy Monica szeme legyen. A kocsijuk útközben lerobban, majd autóstoppal eljutnak a közeli városkába, Crestwoodba, ahol az autós férfival (Michael Burns) maradnak azzal az indokkal, hogy megvárják az ismerőseiket, akik majd hazaviszik őket, és felajánlják, hogy segítenek a fuvarért cserébe a beköltözésében.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs ilyen üzenet! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd le gondolataid, érzéseidl! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Michael nagyapja lakóházának főbérlői szerepét jött átvenni, amelynek földszintjén egy fodrászszalon is helyet kapott. A helyiek nem örülnek az érkezésének, a szemébe is mondják, hogy biztosan csak addig lesz a városban, amíg elegendő pénzzel meg nem szedi magát. Az ellenségesség abból is fakad, hogy a városka lakói zömmel feketék, és ritkán látni arrafelé fehér embert, egy kisgyerek is elcsodálkozik pl. Monicán. Dr. Hall, a környék háziorvosa és egyben a lakóközösségi egyesület elnöke üdvözli Michaelt, és tájékoztatja, hogy elvárják, sűrgősen javíttassa meg a fűtést, és a nagyapjának benyújtott fejlesztési javaslatok ügyében is tegyen lépéseket.

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.