A prédikátor lánya

Már 10, 2013 by

A prédikátor lánya

Angie egy lelkész huszonéves lánya. Már elege van a helyi közösségből és a templomi éneklésből. Szeretné felfedezni a világot. Az énekes Devlin, aki egy utazó gospel show-ban dolgozik, felfigyel a lányra, és magával csábítja. 
Az elbűvölő hangú Angie King egy lelkész lánya. A huszonéves fiatal nőnek már elege van abból, hogy a helyi közösség számára a templomban énekeljen. Szeretné felfedezni a világot. Az énekes Devlin, aki egy utazó gospel show-ban dolgozik, felfigyel a lányra, és a hírnév és gazdagság ígéretével magával csábítja. Angie hamarosan szembesül azzal, hogy ez az élet nem az, amire vágyott. Rájön, hogy milyen más egy olyan gyülekezetben énekelni, ahol mindenki szereti őt. Már csak az a kérdés, hogy sikerül-e legyőznie a büszkeségét, és az apja megengedni-e neki majd, hogy hazatérjen? 

(Első rész):

A film a tékozló fiú – korunkra átírt (A tékozló lány) változatát eleveníti meg. Ez a film annyira időszerű minden korban. Gyermekeink szeretnék felfedezni az életet és úgy gondolják, hogy azt a világban találják meg. Majd amikor megismerik, esetleg fel is ismerik, hogy tévedtek és visszatérnek

(Második rész):

Készült: 2010
Rendező: Stan Foster
Szereplők: Letoya Luckett, Durrell ‘Tank’ Babbs, Clifton Powell, Gregory Alan Williams, Sharif Atkins

Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.