Western Movies

Az Ezüst-tó kincse

Az Ezüst-tó kincse

június 10, 2017 No Comments »

[Production Year: 1962]: Az Ezüst-tó kincse Karl May indiánregénye, Winnetouval és Old Shatterhanddel a főszerepben. Ez a regény egy szállítóhajón kezdődik, ahol egy fekete párduc kiszabadul. Az egyik fedélzeten tartózkodó... Tovább »

Tecumseh

Tecumseh

június 10, 2017 No Comments »

[Production Year: 1972]: Indiana, 1805 körül. Két emberöltő óta léptek a sápadtarcúak az indiánok földjére, és nem hagynak maguk után mást csak füstöt és hamut. A helyi bíró erőszakkal próbál... Tovább »

Utolsó Mohikán

Utolsó Mohikán

június 10, 2017 No Comments »

[Production Year: 1977]: A XVIII. század közepén lejátszódott francia-angol, valamint az indián törzsek közötti háborúba Sólyomszem, más néven Nathaniel Bumppo, Csingacsguk örökbe fogadott fia is belekeveredik, és beleszeret Corába, az... Tovább »

Vigyázat, Vadnyugat!

Vigyázat, Vadnyugat!

január 21, 2017 No Comments »

[Production Year: 1972]: Apja utolsó akaratának megfelelően Joe-t a vadnyugatra küldik abban a reményben, hogy ott végre igazi kemény legény válik belőle. Az álmodozó tekintetű fiatalember azonban megveti a fegyverropogást,... Tovább »

Rio Lobo

Rio Lobo

június 11, 2016 No Comments »

[Production Year: 1970]: Nem sokkal az amerikai polgárháború befejezése előtt két áruló meggyilkolja MacNally tábornok legjobb barátját. Miközben a férfi az árulókat keresi, déliek fogságába kerül. Ezek arra használják McNally-t,... Tovább »

Farkasokkal táncoló

Farkasokkal táncoló

szeptember 6, 2015 No Comments »

[Production Year: 1990]: 1863-ban, az amerikai polgárháború idején az ifjú John Dunbar véletlenül hőssé válik, miután akaratán kívül győzelemre vezeti az egyesült seregeket. Saját kérésére az indiánok lakta határvidékre helyezik... Tovább »

Az erőszak

Az erőszak

szeptember 6, 2015 No Comments »

[Production Year:1964]: Juan Carrasco, a mexikói bandita egy ifjú házaspár nyomába szegődik, ahogy azok kettesben indulnak el egy vad és veszélyes vidéken át vezető útra. A rabló azzal a szándékkal... Tovább »

Volt egyszer egy Vadnyugat

Volt egyszer egy Vadnyugat

július 1, 2015 No Comments »

[Production Year: 1968]: Kietlen vasútállomás a Vadnyugaton. Három marcona férfi várja az érkező vonatot. A várakozás idegtépően hosszúnak tűnik, a megszokott zajok és zörejek az elviselhetőség határáig felerősödnek. Végül befut... Tovább »

Silverado

Silverado

május 26, 2015 No Comments »

[Production Year:1985]: Emmett öccse, Jake után indul, hogy együtt még beköszönjenek húgukhoz, Katie-hez Silverado-ba, s onnan induljanak tovább Californiába. Ám közben az úton sok dolog történik. Belebotlik Padenbe, akit épp... Tovább »

Nevem: Senki

Nevem: Senki

november 25, 2014 No Comments »

[Production Year:1974]: Egy köztiszteletben álló, a visszavonulást fontolgató békebírót mindössze két dolog választ el attól, hogy felszálljon az első Európába tartó hajóra, és öreg napjait a vadnyugatnak hátat fordítva, békés... Tovább »

A zsoldos

A zsoldos

szeptember 22, 2014 No Comments »

Il Mercenario: Production Year:[1968]: Két különleges revolverhős veszélyes vállalkozásának krónikája a film. Az idealista, megszállott Paco tábornoknak képzeli magát, társa pedig a lengyel hadseregből kikopott katona, Polák. Különös fordulatok, és... Tovább »

A bosszú lovasa

A bosszú lovasa

február 26, 2014 No Comments »

Death Rides A Horse [1967]: Bill Meceita gyerekkorában végignézi, ahogy négy bandita megöli az egész családját. 15 évvel később még mindig a bosszútól hajtva keresi a gyilkosokat. Ekkor szabadul Ryan... Tovább »

Az ősz szele

Az ősz szele

november 18, 2013 No Comments »

The Winds of Autumn [1976]: 1884-ben a 11 éves Quaker fiú egyedül indul útnak, hogy bosszút álljon a banditák csapatán, akik kegyetlenül meggyilkolták az egész családját… (English): The Winds of... Tovább »

Két öszvér Sarah nővérnek

Két öszvér Sarah nővérnek

szeptember 4, 2013 No Comments »

Sara nővérnek [1970]: Clint Eastwood ötödik westernfilmjének főszerepében még mindig olyan embertelen sebességgel céloz, mint mikor először lépett a Vadnyugat kietlen pusztaságának forró homokjára, és a cowboykalap is ugyanolyan jól... Tovább »

Törött nyíl

Törött nyíl

január 2, 2013 No Comments »

Broken Arrow 1950: A fehér telepesek könyörtelen előrenyomulásával szemben az észak-amerikai indiánok földjén végül már csak az apacsok tanúsítanak heves ellenállást törzsfőnökük, Cochise vezetésével. Jefford, a postakocsis szeretné megakadályozni a... Tovább »

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration