The Best Horror Movies

A légy

A légy

augusztus 17, 2016 No Comments »

[Production Year: 1986]: Veronica Quaife újságírónő egy technikai kiállításról tudósít, ahol találkozik Seth Brundle-lel, a kicsit különc feltalálóval, aki szerint a találmánya valódi áttörést fog jelenteni. El is hívja a... Tovább »

Őrült Stone

Őrült Stone

január 19, 2015 No Comments »

avagy 2008 – A patkány éve [Production Year:1992]: Igaz 2008 már rég elmúlt, 1992-ben az Őrült Stone című filmben az ózonréteg elvékonyodása miatt, a sok esőtől árvizek pusztítanak szerte Európában.... Tovább »

Gyerekjáték 2.

Gyerekjáték 2.

december 17, 2014 No Comments »

Child’s Play 2.[Production Year:1990]: Annak ellenére, hogy a babába költözött sorozatgyilkos tombolásának anno Andyn és édesanyján kívül több szemtanúja is volt, a Jófiú játékokat gyártó cég sikeresen eltussolta az ügyet,... Tovább »

Gyerekjáték

Gyerekjáték

október 23, 2014 No Comments »

Child’s Play [Production Year:1988]: Egyik éjjel a hírhedt sorozatgyilkos fojtogatót, Charles Lee Ray-t üldözőbe veszik a rendőrök és néhány lövést adnak le rá, melynek következtében Lee Ray egy játékboltban bezuhan... Tovább »

Freddy bosszúja

Freddy bosszúja

október 5, 2014 No Comments »

Rémálom az Elm utcában 2. [Production Year:1985]: Öt éve már, hogy Nancy Thompsont rémálmok gyötörték az Elm utcában, s közben a házba új lakók költöztek. Jesse-t a beköltözés pillanatától kezdve... Tovább »

Rémálom az Elm utcában

Rémálom az Elm utcában

október 3, 2014 No Comments »

A Nightmare on Elm Street [Production Year:1984]: Nancy Thompson átlagos középosztálybeli amerikai kamaszlány, aki jól tanul, mindenki szereti. Kellemes mindennapjainak váratlanul rémálmok sorozata vet véget. Amikor közeli barátainak beszámol álmatlan... Tovább »

Zombi

Zombi

július 24, 2014 No Comments »

Production Year: [1979]: A film New Yorkban kezdődik amikor is egy ismeretlen hajó bukkan fel a kikötőben. A partiőrség két embere átszáll a hajóra, de semmilyen életjelet nem találnak. Miközben... Tovább »

Psycho 3.

Psycho 3.

július 15, 2014 No Comments »

Production Year:[1986]: Norman Bates hosszas elmegyógyászati kezelés után visszatér a Bates motelbe, ahol érdekes lakókat gyűjt maga köré. Egy öngyilkosság határán álló fiatal apáca, egy mogorva zenész és egy kíváncsiskodó... Tovább »

Felvonó a vérpadra

Felvonó a vérpadra

április 14, 2014 No Comments »

L’ascenseur pour l’échafaud [1957]: Florence és szeretője, Julien kitervelik Florence férjének a meggyilkolását. Julien végre is hajtja a bűntettet, de benn reked az épület liftjében, s az egész hétvégét kénytelen... Tovább »

Mentőcsónak

Mentőcsónak

október 1, 2013 No Comments »

Lifeboat [1944]: Hitchcock már akkor high-concept mentén dolgozott, amikor ez a kifejezés még nem is létezett. A tömegfilm valaha élt legnagyobb óriása egyszerre tudott személyes, politikus és népszerű maradni, és... Tovább »

A szorító

A szorító

szeptember 18, 2013 No Comments »

The Ring [1927]: Ugyanazt a nőt szereti a két vetélytárs, akik mellékesen mindketten bokszolók. Ki győz a ringben és ki győz szerelemben? Lehetséges, hogy mindkettőben ugyanaz? Vagy talán az egyikben... Tovább »

A tévedés áldozata

A tévedés áldozata

szeptember 15, 2013 No Comments »

The Wrong Man [1956]: A realista stílusban forgatott film megtörtént eseten alapul, amit Hitchcock maga mond el a film felvezetésében. Ez az egyetlen olyan cameo jelenete, amiben megszólal és többet... Tovább »

A Gyilkos

A Gyilkos

július 28, 2013 No Comments »

Murder! [1930]: A jó nevű színészt felkérik, hogy esküdtként vegyen részt a bíróság munkájában. A gyilkossági per vádlottja egy fiatal színésznő, akinek ártatlanságáról az esküdt szentül meg van győződve, ezért... Tovább »

Onibaba

Onibaba

május 7, 2013 No Comments »

Kaneto Shindô: Onibaba [1964]: Helyszín: a középkori Japán. Egy nádasban két férfi próbál menedéket találni lovas üldözőik elől. A fiatalabbik férfi a sebesült idősebbiket támogatja. Úgy tűnik, sikerült egérutat nyerniük.... Tovább »

39 lépcsőfok

39 lépcsőfok

február 16, 2013 No Comments »

The 39 Steps [1935]: Richard Hannay Londonban, egy varietéelőadáson megismerkedik egy zaklatott nővel. Felviszi a lakására, ahol az asszony egy kémszervezetről mesél neki, melynek főnöke, Jordan professzor egy skóciai faluban... Tovább »

Psycho

Psycho

február 3, 2013 No Comments »

Psycho [1960]: A szőke titkárnő, Marion Crane meglép főnöke 40 ezer dollárjával. A városon kívül új autót vásárol, s noha ideges viselkedése feltűnik egy rendőrnek, mégis tovább engedi. Éjszakára betér... Tovább »

Jonathan

Jonathan

január 5, 2013 No Comments »

Jonathan [1970]: A 16-17. században a vámpírok megszabadultak a napfénytől való rettegéstől, ezáltal megváltoztak. Arisztokratákká lettek, ők irányítják a kormányt és a megmaradt, kis létszámú emberiséget élelemforrásnak használják. Az elkeseredett... Tovább »

Madarak

Madarak

december 29, 2012 No Comments »

The Birds [1963]: A rossz hírnévnek örvendő Melanie Daniels egy San Franciscó-i állatkereskedésben nézelődik, amikor találkozik Mitch Brennerrel. Mitch (amúgy ügyvéd) egy pár szerelemmadarat szeretne vásárolni fiatal húga születésnapjára; felismeri... Tovább »

Dracula Gróf

Dracula Gróf

december 26, 2012 No Comments »

Count Dracula 1970: Állítják, a Coppola előtti Drakula feldolgozások közül ez próbált meg leginkább hű maradni Bram Stoker eredeti regényéhez. Christopher Lee mellett pedig két másik nagy név is játszik... Tovább »

A kút és az inga

A kút és az inga

december 25, 2012 No Comments »

Pit and the pendulum 1961: Az emberi találékonyság évezredeken át a legkülönfélébb célokra megannyi egyszerű fizikai hatást használt fel. Az elemi mechanika törvényei a munka megkönnyítése mellett a kimódolt gonoszság... Tovább »

Drakula fia

Drakula fia

december 25, 2012 No Comments »

Son of Dracula 1943: A helyszín Amerika, Mississippi. Nyitásként egy ünneplő családot látunk, akik a barátaikkal várják az idősebb lány titokzatos erdélyi ismerősét, Alucard grófot. A lány közben meglátogat egy... Tovább »

Drakula háza

Drakula háza

december 20, 2012 No Comments »

House of Dracula 1945: Drakula felkeresi a híres és segítőkész tudóst, Dr. Edalmannt, hogy gyógyítsa ki vámpírizmusából. Szándékai azonban közel sem tisztességesek, hiszen a doktor gyönyörű segédjének közelébe vágyik. Időközben... Tovább »

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration