Retro | Comedy

Lázadás a buszon

Lázadás a buszon

szeptember 26, 2014 No Comments »

Mutiny On the Buses: Production Year:[1972]: A buszon sorozatból ismert Stan ezúttal nősülni készül, de családja részéről óriási ellenállásba ütközik. A mama és Olive, a húga is attól fél, hogy... Tovább »

Boeing Boeing

Boeing Boeing

április 10, 2014 No Comments »

Boeing Boeing [1965]: Bernard Lawrence Párizsban élő, nagy nőcsábász riporter, aki mindjárt három stewardess-szel is viszonyt tart fenn egyszerre, akikkel utazásai során ismerkedett meg. Ezidáig mindig kézben tudta tartani a... Tovább »

A kaktusz virága

A kaktusz virága

április 8, 2014 No Comments »

Cactus Flower [1969]: A történet elején egy 21 éves szőke lány, Toni Simmons egy postaládába levelet dob be, majd a lakásába visszatérve kinyitja az összes gázcsapot és lefekszik, hogy meghaljon.... Tovább »

Szörnyetegek

Szörnyetegek

április 6, 2014 No Comments »

I mostri [1963]: Ebben a keserűen groteszk, gyilkos humorú filmben a hatvanas évek Olaszországának jellegzetes alakjai lépnek elénk. A fiát önzésre nevelő apa, az új autóját avató férj, a barátnőjét... Tovább »

Megmentettem az életemet

Megmentettem az életemet

február 27, 2014 No Comments »

Comme un cheveu sur la soup [1957]: Párizs, 1950-es évek. Pierre Cousin zeneszerző a lakásában lévő zongorán mély átéléssel Chopin: Gyászinduló-ját játssza. Pár csepp mérget vesz be néhány pohár pezsgővel.... Tovább »

Jákob rabbi kalandjai

Jákob rabbi kalandjai

február 27, 2014 No Comments »

Les Aventures de Rabbi Jacob [1973]: Victor Tukán nem az előítéletek embere. Legyen az ember színesbőrű, zsidó vagy arab, a francia gyárost mindez nem zavarja – egészen addig, amíg mindenki... Tovább »

Bolondos újoncok

Bolondos újoncok

január 13, 2014 No Comments »

Les Bidasses en folie [1971]: Franciaország, az 1970-es évek eleje. Gérard, Phil, Jean Guy, Jean és Luis elválaszthatatlan barátok. Hobbijuk a zenélés, ők alkotják a The – Tourist’s popegyüttest. Szeretnének... Tovább »

A legényanya

A legényanya

január 13, 2014 No Comments »

[1989]: Az előző rendszert kifigurázó mű egy Isten háta mögötti kis faluban, Rátóton zajlik. A faluban minden férfit Bélának hívnak, és mivel dolguk nincs, a helyi kocsmában múlatják az időt.... Tovább »

Rémségek boltja

Rémségek boltja

január 3, 2014 No Comments »

Little Shop of Horrors [1960]: Megesik, hogy épp az okozza az ember vesztét, ami a szerencséjét is hozza. Így van ez Seymour Krelboyne-nal is, aki egy aprócska virágboltban dolgozik, ám... Tovább »

Mary Poppins

Mary Poppins

október 7, 2013 No Comments »

Mary Poppins [1964]: A film címszereplője Mary Poppins, a szelek szárnyán érkezik meg szőnyeg táskájával és papagájfejes esernyőjével a Cseresznyefa utca 17-be, hogy a Banks család dadája legyen. A gyerekek,... Tovább »

Lenni vagy nem?

Lenni vagy nem?

szeptember 3, 2013 No Comments »

To Be or Not to Be [1942]: Ernst Lubitsch 1942-ben megalkotta Hollywood leghíresebb komédiáját. A stáblistán csupa magyar név fémjelzi a lengyel opuszt, mely máig maradandó és minden alkalommal újra... Tovább »

Udvari bolond

Udvari bolond

szeptember 2, 2013 No Comments »

The Court Jester [1956]: A középkori Anglia erdeiben a gazdagokat elpáholó, a szegényeket segítő, Robin Hood-típusú szabadcsapat a jogos trónörökös csecsemőre vigyáz. Köztük van Hubert Hawkins is, aki bár szeretne... Tovább »

A pillanat embere

A pillanat embere

március 2, 2013 No Comments »

Norman, a Whitehall egyszerű kistisztviselőjeként dolgozik, de idejének legnagyobb részét kedvenc filmcsillaga fotójának csodálatával tölti. Amikor diplomaták kíséretében Genfbe kell utaznia nem várt bonyodalom veszi kezdetét életében. Az egyik diplomatát... Tovább »

Go Trabi Go! (2.)

Go Trabi Go! (2.)

február 16, 2013 No Comments »

[Volt egyszer egy vad kelet]: A Struutz család a berlini fal leomlása után visszatérve a vakációról, megdöbbenve tapasztalja: otthonukat porig rombolták, hogy helyén egy golfpályát építsenek. A baj nem jár... Tovább »

Go, Trabi, go!

Go, Trabi, go!

február 16, 2013 No Comments »

A Lipcse közelében élő Struutz család elhatározza, hogy utazni mennek George-val, a Trabanttal. Örömük határtalan, végre eljött az éves szabadság ideje! Irány az aranyló nyugat, azaz dél, Itália. A történet... Tovább »

Forró rágógumi (8)

Forró rágógumi (8)

február 6, 2013 No Comments »

…avagy, Kebelcsodák parádéja [1988]: A három fiút, Johnny-t, Benny-t és Bobby-t, ismét magával ragadják az érzelmeik és csakis ösztöneik irányítják őket. Mindenütt csinosabbnál csinosabb lányok, de a csajozás kifárasztja az... Tovább »

Szörnyetegek

Szörnyetegek

február 5, 2013 No Comments »

I Mostri [1963]: A filmben a hatvanas évek Olaszországának jellegzetes alakjai lépnek elénk. A fiát önzésre nevelő apa, az új autóját avató férj, a barátnőjét finoman lekoptató szerető, a sikerért... Tovább »

Forró rágógumi (7)

Forró rágógumi (7)

február 5, 2013 No Comments »

…avagy, Hancúr Hotel [1987]: A három jómadár, Bobby, Benny és Johnny most igazán nagy bajba kerül… Ám most is győztesen kerülnek ki a kellemetlen helyzetből, legalább is a szexuális életüket... Tovább »

Forró rágógumi (6)

Forró rágógumi (6)

február 3, 2013 No Comments »

…avagy, Állnak Az Árbocok [1985]: Hőseink ezúttal egy tengerjáró luxuscirkáló fedélzetén próbálnak szerencsét, mely új álláslehetőségen kívül számtalan egyéb vonzó kilátással kecsegtet. Ez a különleges, zárt ugyanakkor exkluzív környezet különleges... Tovább »

Forró rágógumi (5)

Forró rágógumi (5)

január 30, 2013 No Comments »

…avagy, Hív a szerelem [1984]: Itt a vakáció, és a három belevaló, jópofa srác újra készen áll a csínytevésre és a bajkeverésre. Benji, Hughy és Bobby nyári szünetének napjai két... Tovább »

Forró rágógumi (4)

Forró rágógumi (4)

január 30, 2013 No Comments »

…avagy, Szoknyavadászok angyalbőrben [1982]: A három immáron sokak által jól ismert fiatal fiú csajozós kalandjai tovább folytatódnak. Ám azzal a jelentős különbséggel, hogy vége a szabad életnek, immár szigorú szabályok... Tovább »

Forró rágógumi (3)

Forró rágógumi (3)

január 30, 2013 No Comments »

…avagy, Szállj le rólam! [1981]: A Forró rágógumi fiúk újra bevetésre készek. A forradalmi 60-as években járunk, amikor a három csibész tinédzser, Benji, Hughy és Bobby a strandon töltik a... Tovább »

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration