Retro | Comedy Plus

Jákob rabbi kalandjai

Jákob rabbi kalandjai

január 22, 2017 No Comments »

[Production Year:1973]: Victor Tukán nem az előítéletek embere. Legyen az ember színesbőrű, zsidó vagy arab, a francia gyárost mindez nem zavarja egészen addig, amíg mindenki marad a saját hazájában. A... Tovább »

A csendőr és a csendőrlányok

A csendőr és a csendőrlányok

május 30, 2016 No Comments »

Production Year:[1982]: A csendőr és a csendőrlányok a népszerű Csendőr-filmek 6. része. Négy csinos csendőrlányt helyeznek a San Tropez-i csendőrökhöz, s ez alaposan összekuszálja az ott szolgálók életét. Főként Lütyő... Tovább »

A csendőr és a földönkívüliek

A csendőr és a földönkívüliek

március 15, 2016 No Comments »

Production Year:[1978]: A csendőr és a földönkívüliek a népszerű Csendőr-filmek 5. része. Földönkívüliek szállnak le a Földre azzal a szándékkal, hogy tanulmányozzák a földiek életét és tulajdonságait. Veszélyt ugyan nem... Tovább »

Mi lett veled, Totó baby?

Mi lett veled, Totó baby?

október 3, 2015 No Comments »

[Production Year:1964]: Toto hírhedt bűnöző, a város réme, akinek a rendőrség mindhiába próbál a nyomára akadni. Imádja “hivatását”, a csínytevés számára igazi szórakozás. Kétbalkezes öccse, Pietro mindenben követni szeretné, de... Tovább »

Fantomas

Fantomas

szeptember 18, 2015 No Comments »

[Production Year:1964]: Fantomas, az arctalan, vagy inkább ezerarcú mesterbűnöző egy tökéletesen végrehajtott ékszerlopás helyszínén hagyja a névjegyét, Juve felügyelő azonban kétségbe vonja, hogy létezik a titokzatos gazember, és egy tévényilatkozatban... Tovább »

A csendör nyugdijban

A csendör nyugdijban

június 30, 2015 No Comments »

Production Year:[1970]: A csendőr nyugdíjban a népszerű Csendőr-filmek 4. része. Josépha, a friss nyugdíjas Lütyő őrmester felesége igyekszik kellemessé és elviselhetővé tenni férje számára a kényszerű pihenést, túlzott lelkesedése azonban... Tovább »

A csendőr nősül

A csendőr nősül

június 15, 2015 No Comments »

Production Year:[1968]: A csendőr nősül a népszerű Csendőr-filmek 3. része. A történet július elsején indul, amikor a franciák tömegesen indulnak szabadságra. Cruchot (a magyar változatban Ludovikusz Lütyő) őrmester közúti ellenőrzés... Tovább »

Olaszok hihetetlen kalandjai Leningrádban

Olaszok hihetetlen kalandjai Leningrádban

június 15, 2015 No Comments »

Production Year:[1973]: Egy mentőautó szirénázva száguld Róma utcáin. A sietség oka, hogy iskolába kell vinni az egyik mentős, Antonio Lo Mazzo gyerekeit. A pajkos lurkókat apjuk megszidja, amiért előző nap... Tovább »

Balekok

Balekok

június 9, 2015 No Comments »

Production Year:[1983]: Christine 16 éves fia, Tristan elszökik otthonról egy kétes hírű ifjú hölggyel. A leleményes asszony – mivel férje alkalmatlan a feladatra – volt kedveseit kéri meg fia felkutatására.... Tovább »

A csendör New Yorkban

A csendör New Yorkban

április 30, 2015 No Comments »

Production Year:[1965]: A csendőr New Yorkban a Csendőr-filmek 2. része, ám ezúttal nem a francia kisvárosban játszódik a történet érdemi része. A hat csendőr megbízást kap, hogy képviselje Franciaországot a... Tovább »

Saint-Tropezi csendőr

Saint-Tropezi csendőr

április 24, 2015 No Comments »

Production Year:[1964]: A szigorú Lütyő őrmester egy kis hegyvidéki faluból új állomáshelyre kerül, mégpedig az akkoriban még kisvárosias Saint-Tropezbe, ahová Nicole-lal, a lányával érkezik. Még a buszállomásról be sem érnek... Tovább »

Három férfi és egy bébi

Három férfi és egy bébi

március 9, 2015 No Comments »

Production Year:[1987]: Peter, Michael és Jack, a három jóképű, befutott agglegény lába elôtt hever az egész világ. A színész Jack épp külföldi forgatásra indul, amikor egyik ismerőse arra kéri, helyezze... Tovább »

Állati nyomozó

Állati nyomozó

március 2, 2015 No Comments »

Production Year:[1993]: A film főszereplője Ace Ventura, az állatbarát nyomozó, aki eltűnt állatok felkutatására specializálódott. Megbízást kap a Miami Delfinek amerikai futball csapattól, hogy kerítse elő elrabolt kabalaállatukat, egy delfint.... Tovább »

Blöff

Blöff

február 1, 2015 No Comments »

Production Year: [1976]: Franciaország a harmincas években. A nagymenő szélhámos Bang helyett tévedésből a kezdő börtöntöltelék Felixet szöktetik meg a börtönből, aki azonban nagyon is ügyesen profitál látszólagos ütődöttségéből, s... Tovább »

Vörös kocsma

Vörös kocsma

október 3, 2014 No Comments »

Production Year:[1951]: Fernandel magas színvonalú komédiázásra kapott lehetőséget a rendezőtől ebben a hátborzongató, sátáni szatírában, s játékának jutalmaképpen a tragikomédiából filozófiai mese kerekedik. Mint szerzetes, utasok egy csoportjával megszáll egy... Tovább »

Hogyan lettem vezérigazgató

Hogyan lettem vezérigazgató

szeptember 23, 2014 No Comments »

Carambolages: Production Year:[1963]: Paul Martin, a törekvő aktakukac két végéről égeti a gyertyát. Épp nősülni készül, amikor szeretője teherbe esik, ráadásul az előléptetése is meghiúsul leendő apósa és a törvények... Tovább »

Egy remete Rómában

Egy remete Rómában

szeptember 21, 2014 No Comments »

Il profeta [1968]: Pietro Breccia belefáradva a nagyvárosi tülekedésbe, elhatározza, hogy elvonul a hegyekbe. Hosszú esztendőket tölt magányosságban, míg egy televíziós csatorna szenzációra éhes riporterei felkeresik. A társadalom is felfigyel... Tovább »

A vizből kimentett Boudu

A vizből kimentett Boudu

április 14, 2014 No Comments »

Boudu sauvé des eaux [1932]: Lestingois úr, a tisztes párizsi kispolgár kimenti a Szajna habjaiból Boudut, az életunt hajléktalant és meghívja magához. Felesége előbb ki akarja dobni a faragatlan koldust,... Tovább »

Van, aki forrón szereti

Van, aki forrón szereti

április 7, 2014 No Comments »

Some Like It Hot [1959]: 1929 februárjában, a szesztilalom idején, Chicagóban Joe és Jerry egy tiltott és titkos szórakozóhelyen zenél, mely az egyik gengszter, Spats Colombo fennhatósága alá tartozik. A... Tovább »

Alvajáró Bonifác

Alvajáró Bonifác

március 19, 2014 No Comments »

Boniface somnambule [1951]: Bonifác egy áruházban dolgozik detektívként. Ha valaki lopni próbál, neki kell közbelépnie. Éjszaka azonban teljesen más életet él. Alvajár, és közben ártatlan embereket rabol ki. (Synopsis): Irréprochable... Tovább »

A faljáró

A faljáró

március 19, 2014 No Comments »

Le passe muraille [1950]: Léon egy lakásban lakik nővérével és annak izompacsirta sógorával, a kapcsolatuk azonban nem túl felhőtlen. Napközben éli a kishivatalnokok életét, festő barátjával elmélkedik az életről, ennél... Tovább »

Horgász a Pácban!

Horgász a Pácban!

november 18, 2013 No Comments »

Ni vu, ni connu [1958]: A film története a jóravaló, furfangos orvvadász és a kisvároska helyi hatalmasságai közt dúló harcról szól. A fergeteges események humora hagyományos helyzet- és jellemkomikumra épül,... Tovább »

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration