The Cult Movie

A szakasz

A szakasz

december 24, 2016 No Comments »

Production Year:[1986]: Oliver Stone (aki maga is harcolt Vietnamban) részben saját élményeiből írta meg a háborúba önként jelentkező naiv és lelkes fiatal, Chris Taylor történetét és pokoljárását. Taylor az egyetemet... Tovább »

A bárányok hallgatnak

A bárányok hallgatnak

augusztus 7, 2015 No Comments »

Production Year:[1991]: Dr. Hannibal Lecter az Egyesült Államok egyik legveszélyesebb pszichopata sorozatgyilkosa. Már hosszú évek óta szigorúan őrzött elmegyógyintézetben ül, de most az FBI-nak hirtelen kell a segítsége. Ugyanis valaki... Tovább »

Harcosok klubja

Harcosok klubja

július 29, 2015 No Comments »

Production Year:[1999]: A névtelen elbeszélő egy autógyár álmatlanságtól szenvedő, örökké úton lévő alkalmazottja. Orvosa – aki nem hajlandó neki gyógyszert felírni – azt tanácsolja, keressen fel egy betegeket támogató csoportot,... Tovább »

Tizenkét dühös ember

Tizenkét dühös ember

június 28, 2015 No Comments »

Production Year:[1957]: A történet akkor veszi kezdetét, amikor egy gyilkossági ügyben már elhangzottak a záróbeszédek és a bíró eligazítja az esküdteket. Az amerikai törvények szerint (akkor is és most is)... Tovább »

A Profi

A Profi

június 26, 2015 No Comments »

Production Year:[1981]: Josselin Beaumont, a francia titkosszolgálat legjobb ügynöke egy apró afrikai országba utazott, hogy a francia kormány megbízásából megölje N’Jala elnököt, az ország diktátorát. Időközben azonban megfordult a politikai... Tovább »

Leon, a profi

Leon, a profi

június 26, 2015 No Comments »

Production Year:[1994]: Egy olasz bérgyilkos, akinek nincsenek érzelmei, sok tejet iszik, ülve alszik és nagy rajongója a Gene Kelly-filmeknek. Ő Léon, aki a legjobb a városban, egyedül dolgozik és magányosan... Tovább »

A Cápa

A Cápa

május 26, 2015 No Comments »

Production Year:[1975]: Az Atlanti Óceán egy idilli turistaparadicsomán, Amity szigetén a tinédzser Chrissie úgy dönt, úszik egyet a gyönyörű, nyugodt éjszakai tengerben. Barátai inkább a parton folytatják a bulizást. Nem... Tovább »

Halálsoron

Halálsoron

április 26, 2015 No Comments »

Production Year:[1999]: Egy napon új rab érkezik a fegyházba, a hatalmas, fekete bőrű John Coffey, akit két fehér kislány megerőszakolásával és meggyilkolásával vádolnak. Már a cellájába vezetése közben megmutatja „nemes... Tovább »

A remény rabjai

A remény rabjai

április 17, 2015 No Comments »

Production Year:[1994]: 1946-ban egy Andy Dufresne nevű bankárt – noha makacsul hangoztatja ártatlanságát – kettős gyilkosság elkövetése miatt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélnek. Dufresne egy Maine állambeli büntetés-végrehajtó intézetbe kerül és hamar... Tovább »

Trainspotting

Trainspotting

április 14, 2015 No Comments »

Production Year:[1996]: A film egy csapat skót heroinfüggő életét követi nyomon az 1980-as évek végén, Edinburgh-ban. Az eredeti regény szerzője, Irvine Welsh is felbukkan a filmben egy drogdíler, Mikey Forrester... Tovább »

Rambo II.

Rambo II.

április 14, 2015 No Comments »

First Blood II. – Production Year:[1985]: A filmsorozat második része 1985-ben veszi fel a fonalat. Samuel Trautman ezredes felkeresi a még börtönben lévő Rambót és felajánlja neki, hogy kihozza, de... Tovább »

Forrest Gump

Forrest Gump

április 5, 2015 No Comments »

Production Year:[1994]: A georgiai Savannah városka árnyas buszmegállójában különös mesemondó üldögél. Forrest Gump mindent látott és mindent átélt, de nem mindent értett. Nem éppen a legfényesebb elme. De hát az... Tovább »

Mátrix

Mátrix

április 5, 2015 No Comments »

Production Year:[1999]: Thomas Anderson programozó egy nagy számítástechnikai cégnél dolgozik, éjjel azonban Neo néven hacker az interneten. Kutatásai közben egyre gyakrabban találkozik a Mátrixszal. Egyik este valaki kapcsolatba lép vele... Tovább »

A kristálykoponya királysága

A kristálykoponya királysága

április 5, 2015 No Comments »

Indiana Jones “Bónusz” Production Year:[2008]: Javában dúl a hidegháború. Indiana Jones tevékenysége is szemet szúr a hatóságoknak, a régészprofesszort ki akarják rúgni az egyetemről. Jones találkozik az ifjú Mutt-tal, aki... Tovább »

Rambo I.

Rambo I.

március 9, 2015 No Comments »

First Blood – Production Year:[1982]: Miután Rambo Vietnamból hazatért az Államokba, évekig csavargóként élt, csak az országot járta. 1982 decemberében úgy dönt, felkeresi az egyik régi társát a Különleges Erőktől,... Tovább »

Az utolsó kereszteslovag

Az utolsó kereszteslovag

március 2, 2015 No Comments »

Indiana Jones Production Year:[1989]: A történet 1912-ben, Utah államban veszi kezdetét, amikor a még kamasz Indiana Jones szemtanúja lesz, amint néhány sírrabló egy barlangban megtalálja Coronado régóta elveszettnek hitt keresztjét.... Tovább »

A jedi visszatér

A jedi visszatér

február 21, 2015 No Comments »

Production Year:[1983]: Lucas Richard Marquand személyében találta meg “A jedi visszatér” rendezőjét, akit a forgatókönyv írásába is bevont, saját maga és Lawrence Kasdan mellé. Választása sokakat meglepett, mivel Marquand korábbi... Tovább »

Feltámad a Halál

Feltámad a Halál

február 4, 2015 No Comments »

Production Year:[1997]: Az Alien 4. – Feltámad a Halál 200 évvel A végső megoldás: Halál után játszódik. Ellen Ripleyt klónozták, az űrben keringő USM Auriga nevű orvosi kutatóhajó fedélzetén a... Tovább »

Ollókezű Edward

Ollókezű Edward

január 19, 2015 No Comments »

Production Year:[1990]: Egy különc feltaláló egy érző, gondolkodó és élő fiút tervez magának. Ezt az alkotást Edward névre kereszteli, aki szinte tökéletes, egyedül a kezei hiányoznak még, melyeket átmeneti megoldásképpen... Tovább »

A végzet temploma

A végzet temploma

január 19, 2015 No Comments »

Indiana Jones Production Year:[1984]: Indiana Jonest egy indiai hegyi falu lakói hívják segítségül, mert a sátánista szekta vezető hatása alá került maharadzsa elraboltatta a helység összes gyermekét és a lakosok... Tovább »

A Birodalom visszavág

A Birodalom visszavág

január 19, 2015 No Comments »

Production Year:[1980]: Miután az 1977-es “Csillagok háborúja” a világ anyagilag legsikeresebb filmjévé vált, nem volt kérdés, hogy érkezhet a folytatás is, ráadásul erre óriási nézői igény is mutatkozott, talán olyan... Tovább »

A végső megoldás: halál

A végső megoldás: halál

január 19, 2015 No Comments »

Production Year:[1992]: Az előző rész eseményeinek túlélői: Ripley, Newt, Bishop, és Hicks épp hibernálva utaznak a Föld felé űrhajójuk, a Sulaco fedélzetén, amikor váratlanul tűz üt ki a hibernálókamrában, és... Tovább »

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration