Múltidéző »Sorozat

Bonanno: 4.rész

Bonanno: 4.rész

június 10, 2017 No Comments »

Egy keresztapa élete: Production Year:[1999]: 4. rész – Joseph Bonanno volt minden idők legfiatalabb, és egyben legelbűvölőbb vezére a maffia történetének. A fordulatos film olaszországi gyermekkorától Amerikába meneküléséig és a... Tovább »

Bonanno: 3.rész

Bonanno: 3.rész

június 10, 2017 No Comments »

Egy keresztapa élete: Production Year:[1999]: 3. rész Joseph Bonanno volt minden idők legfiatalabb, és egyben legelbűvölőbb vezére a maffia történetének. A fordulatos film olaszországi gyermekkorától Amerikába meneküléséig és a Castellamare... Tovább »

Bonanno: 2.rész

Bonanno: 2.rész

február 18, 2017 No Comments »

Egy keresztapa élete: Production Year:[1999]: 2. rész – Tartalom: Joseph hosszú hónapokat kénytelen várni, hogy elvehesse szerelmét, Fannyt, New Yorkban ugyanis kitör a bandaháború, melynek hátterében Masseira áll, aki megöli... Tovább »

Bonanno: 1.rész

Bonanno: 1.rész

január 31, 2017 No Comments »

Egy keresztapa élete: Production Year:[1999]: 1. rész – Tartalom: A fiatal Joseph kénytelen elhagyni Szicíliát és a katonai akadémiát, miután nyíltan elutasítja a náci elveket. Amerikába szökik, ahol hamarosan betársul... Tovább »

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration