Nostalgia TV1

Ninocska

Ninocska

április 22, 2017 No Comments »

Production Year:[1939]: Három orosz megbízott, Buljanov, Iranov és Kopalski Párizsban ékszereket akar eladni, melyeket a Szovjetunióban a Párizsba menekült Swana nagyhercegnőtől elkoboztak. A luxusszálló szobapincére, egy emigráns orosz arisztokrata felismeri... Tovább »

Casablanca

Casablanca

április 22, 2017 No Comments »

Production Year:[1942]: A történet 1941 decemberében játszódik, és az akkori politikai viszonyokat tálalja elénk, így kérdéses volt akkoriban, hogy a film egyáltalán napvilágot lát-e, de Michael Curtiz (eredeti nevén Kertész... Tovább »

Iwo Jima fövenye

Iwo Jima fövenye

április 22, 2017 No Comments »

Production Year:[1949]: 1945 – a II. világháború a vége felé közelít, de a Csendes óceáni hadszíntéren még a legádázabb csaták dúlnak. Az amerikai haditengerészet Új-Zélandon állomásozó különítményére különösen veszélyes feladatok... Tovább »

Arzén és levendula

Arzén és levendula

április 22, 2017 No Comments »

Production Year:[1944]: Mit tehet egy újdonsült férj, ha hirtelen ráeszmél, minden családtagja többszörös gyilkos és/vagy őrült? Az Arzén és levendulában Frank Capra egy sikeres Broadway-vígjátékot filmesített meg, valószínűleg nem sokat... Tovább »

39 lépcsőfok

39 lépcsőfok

július 23, 2016 No Comments »

Production Year:[1935]: Richard Hannay Londonba látogató kanadai turista, aki egy music hallban ismerkedik meg Annabella Smith-szel, aki titkos ügynökök elől menekül. A félelemtől rettegő fiatal nő megkéri, hogy hadd tartson... Tovább »

Godfrey, a lakáj

Godfrey, a lakáj

július 6, 2016 No Comments »

Production Year:[1936]: Bolondos komédia, amely a nagy gazdasági válság idején a New York-i gazdagok világában játszódik. Egy hóbortos ifjú hölgy, Irene Bullock egy játékos verseny keretében jut el a városi... Tovább »

Titkos ügynök

Titkos ügynök

július 1, 2016 No Comments »

Production Year:[1936]: Az első világháború alatt egy angol katonatiszt (civilben Edgar Brodie nevű író) meghal otthon náthában. Valójában titkos megbízást kap: egy kémet kell megkeresnie és hatástalanítania, aki jelenleg Svájcban... Tovább »

Sabrina

Sabrina

július 1, 2016 No Comments »

Production Year:[1954]: A Sabrina elbűvölő, humoros és Hollywood legnagyobb csillagaival tündököl. Humphrey Bogart, Audrey Hepburn és William Holden a főszereplői ennek a Hamupipőke történetnek, melyet a neves filmes, Billy Wilder... Tovább »

Halvajáró

Halvajáró

június 30, 2016 No Comments »

Production Year:[1936]: Kertész Mihály tudományos-fantasztikus bűnügyi filmjének főszereplőjét, John Ellmant ártatlanul ítélte el Shaw bíró sok évvel ezelőtt, nemrég szabadult a börtönből. Miután a bíró a fenyegetések ellenére sem hajlandó... Tovább »

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration