Retro Romantika

Fekete Orchidea

Fekete Orchidea

február 27, 2017 No Comments »

Production Year:[1958]: Miután meggyilkolják a férjét, Rose Bianco éjszakába nyúlóan, végtelen kitartással gyártja a művirágokat, hogy eltartsa fiát és önmagát. Rossznyelvek szerint az elhunyt férjet Rose fényűzés iránti igénye hajszolta... Tovább »

Love Story

Love Story

február 18, 2017 No Comments »

Production Year:[1970]: Mégis, mit tud ez az alkotás? Leginkább megdöbbenteni! Már az első képkockák a magány, a hideg és a fájdalommal teli csend bemutatásával érzékeltetetik, majd Oliver hangos gondolatai teszik... Tovább »

A nő illata

A nő illata

február 18, 2017 No Comments »

Production Year:[1974]: Torinóból indul a road-movie, Pisa érintésével Róma, majd Nápoly következik, majd a nyüzsgő nagyvárosokból egy tengerparti házba érkezünk, itt ér véget Ciccio és a nyugalmazott katonatiszt furcsa kalandja.... Tovább »

Alice a városokban

Alice a városokban

január 31, 2017 No Comments »

Production Year:[1974]: Valahol Amerikában kezdődik a történet, annak is egy legkevésbé sem feltűnő, egyáltalán nem ismert vidékén. Neve nincsen, nem is fontos. A Skyway Motel található itt, benne egy televízióval,... Tovább »

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration