Videó | Film

Indul a bakterház

Indul a bakterház

április 2, 2017 No Comments »

Production Year:[1979]: Nehéz az élet a tanyavilágban. Regős Bendegúz, az égetnivalóan rossz csemete sokat tudna róla mesélni. Gyerekkorában sokféle dolgot tartottak felőle: hogy csodagyerek, meg hogy akasztották volna fel kétnapos... Tovább »

Ivan Csonkin közkatona élete…

Ivan Csonkin közkatona élete…

február 18, 2017 No Comments »

…és különleges kalandjai Production Year:[1994]: Az Iván Csonkin elsöprő humorú és nagyon szomorú paródia. Velejéig szatirikus, leleplező és ellenzéki regény. A szovjet hadsereg, falu és „államvédelem” feneketlen ostobasága, sötét elmaradottsága... Tovább »

Egészséges erotika

Egészséges erotika

február 18, 2017 No Comments »

Production Year:[1985]: ‘Tartalom’: A kelet-európai szocializmus víg végjátéka a pusztaság közepén álló “lada” (szemmel láthatólag: láda) melléküzemágban játszódik, ahol nejlonpongyolás nők szegelik össze, majd feszegetik szét az eladhatatlan ládákat. A... Tovább »

Vámpírok Havannában

Vámpírok Havannában

január 19, 2017 No Comments »

Production Year:[1985]: 1870-ben a Amerikában és Európában a vámpírok szervezeteket alakítanak. Az európai vámpírszervezet vezetője, Drakula gróf egyik fia, a tudós Werner Amadeus von Dracula olyan szert igyekszik előállítani, ami... Tovább »

Veszedelmes viszonyok

Veszedelmes viszonyok

január 19, 2017 No Comments »

Production Year:[1988]: Stephen Frears filmje sokadik feldolgozása Choderlos de Laclos azonos című regényének, mely a múlt században tiltott olvasmány volt. Őszinte történet férfiak és nők cselszövéseiről, praktikáiról, szövevényes testi és... Tovább »

A medve

A medve

január 19, 2017 No Comments »

Production Year:[1988]: Mihez kezd egy medvebocs, ha elveszítette a mamáját? Milyen önfeledten gurulni lefelé a domboldalon, virágokkal játszadozni, mérges gombától hallucinálni? Hogyan kell táplálékot szerezni, megküzdeni az életért, megismerni a... Tovább »

Fegyvermánia

Fegyvermánia

január 19, 2017 No Comments »

Production Year:[1996]: Idétlen helyzet: a bekattant maffiavezér visszatér a diliházból. A lelki bajok úgy látszik mostanában a látszólag kíméletlen és szilárd keresztapákat sem kímélik. Míg a sárga házban tartózkodott, Vic... Tovább »

Ragadozók

Ragadozók

július 24, 2015 No Comments »

Production Year:[1996]: London, 1898. Sir Robert Beaumont, az afrikai brit vasútvállalkozás fő finanszírozója a neves mérnököt, John Patterson alezredest béreli fel a kenyai Tsavo folyón átívelő híd megépítésére. Azt várja... Tovább »

Mortal Kombat 2. – A második menet

Mortal Kombat 2. – A második menet

június 21, 2015 No Comments »

Production Year:[1997]: Shao Kahn megsérti a küzdelem szent szabályait, hogy megkaparinthassa magának a Föld nevű bolygót. Csatasorba állítja rettenetese kegyetlenségükről elhíresült megsemmisítő osztagait. Ezek élén olyan kipróbált hívei állnak, mint... Tovább »

Mortal Kombat

Mortal Kombat

június 21, 2015 No Comments »

Production Year:[1995]: A halandók feletti hatalom immár kilenc generáció óta egy mágus kezében van. Amennyiben tizedik alkalommal is ő nyeri meg a Mortal Kombat nevű versenysorozatot, úgy a világ elpusztul... Tovább »

A bankár

A bankár

június 6, 2015 No Comments »

Production Year:[1989]: Los Angeles, 1989. A várost megbénítja a félelem, egy brutális gyilkos írtja a prostituáltakat. A gyanú a társadalom kimagasló alakjára, egy milliárdos bankárra terelődik, akinek nappal a pénz,... Tovább »

Leépített szépség / Vegyes zöldség

Leépített szépség / Vegyes zöldség

május 19, 2015 No Comments »

Production Year:[2004]: A sztori szerint egy amerikai kém egy lakatlan szigeten felfedezi Noé bárkáját, ám mielőtt közölhetné annak pontos helyzetét, felfalja egy tíz emelet magas, vérszomjas… disznoszaurusz. Szerencse a szerencsétlenségben,... Tovább »

A zűr bajjal jár

A zűr bajjal jár

május 6, 2015 No Comments »

Production Year:[1994]: Sabrina Peterson versenyszellemmel megáldott riporternő, aki sok borsot tör Peter Brackett, a regényíróból lett újságíró orra alá. Szinte ízzik a levegő körülöttük, amikor munkájuk során összeütközésbe kerülnek egymással,... Tovább »

Az öreg halász és a tenger

Az öreg halász és a tenger

február 21, 2015 No Comments »

Production Year: [1990]: Már 84 napja, hogy az öreg halász, Santiago nem fogott semmit. Kétségbeesésében úgy dönt: egyedül vág neki a tengernek, hátha így mellészegődik a szerencse. Hosszú, őrjítően magányos... Tovább »

Retro New Year

Retro New Year

december 30, 2014 No Comments »

Amikor közeleg az év vége, életünk egy kis ciklusának lezárása, elfoghat bennünket a vágy, hogy áttekintsük a mögöttünk álló évet, és számot vessünk mindazzal, amit időközben véghezvittünk. Sikerek és kudarcok... Tovább »

Állj, vagy lő a mamám!

Állj, vagy lő a mamám!

október 30, 2014 No Comments »

(Stop! Or My Mom Will Shoot [Production Year:1992]: A Los Angelesben élő rendőrőrmester, Joe Bomowski életét fenekestül felforgatja, amikor látogatóba érkező idős édesanyja hosszabb időre kénytelen hozzáköltözni, miután egy gyilkossági... Tovább »

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration