Film’s Old

Én és a gengszter

Én és a gengszter

január 22, 2017 No Comments »

Production Year:[1962]: Norman Pitkin apja nyomdokaiba kíván lépni, s rendőrré válni, de sajnálatos módon nem éri el a rendőrségnél megkívánt magassági követelményt. Lakóházában mindenki azt hiszi, hogy Norman fontos személy... Tovább »

Ne hagyd magad, Pitkin!

Ne hagyd magad, Pitkin!

január 22, 2017 No Comments »

Production Year:[1963]: Pitkin egyszerű természet. Mr. Grimsdale hentesboltjában segédkezik kisebb-nagyobb sikerrel, panaszra azonban nem lehet oka, munkaadójával ugyanis jól megértik egymást. Mikor egy fegyveres rabló váratlanul megtámadja őket, gyors helyzetfelismerésének... Tovább »

Térden állva jövök hozzád

Térden állva jövök hozzád

január 22, 2017 No Comments »

Production Year:[1964]: Gianni, a fiatal vidéki fiú kénytelen megkezdeni a katonai szolgálatot Nápolyban, ahol hamar kitűnik a többiek közül, méghozzá nem a katonai teljesítményével, hanem remek hangjával, amit Nápolyban nagyon... Tovább »

Brian élete

Brian élete

január 22, 2017 No Comments »

Production Year:[1979]: Betlehemben Jézus születésekor egy másik csecsemő is világra jön a jászolhoz közeli tehénistállóban: Brian. Az éppen megérkező Három Királyok először tévedésből az újszülött Briannek hódolnak, ám hamar belátják... Tovább »

Aranykulcsocska

Aranykulcsocska

január 22, 2017 No Comments »

Production Year:[1939]: Mit nyit az Aranykulcsocska? Milyen kalandokon megy keresztül a kis életre faragott fabábu? Mennyi fondorlat, izgalom, jó barát és rosszakaró kíséri útján a szerencsés, vidám befejezésig? Ezt meséli... Tovább »

Én és a tábornok

Én és a tábornok

június 9, 2015 No Comments »

Production Year:[1958]: A második világháború idején járunk és Norman Pitkin büszke a háborúban elért tetteire. Eddig ugyan csak mint útbiztosító dolgozott, de egy szép napon kiemelik a tűzvonalba. Már első... Tovább »

Matróz a rakétában

Matróz a rakétában

június 6, 2015 No Comments »

Production Year:[1960]: Norman Puckle, jóravaló, de szerencsétlen flótás. Egy kis szállítmányozási vállalatnál dolgozik, akik egyszemélyes vitorláshajóval bonyolítják le a fuvarozást. Puckle hadihajók útjába kerül a vitorlásával, ő azonban kioktatja őket... Tovább »

Kalandorok

Kalandorok

július 24, 2014 No Comments »

Production Year:[1967]: Franciaország, valahol Párizs környéke, 1967-ben. Manu és Roland, a két jóbarát életük álmát próbálják megvalósítani. Roland egy új gyorsulási versenykocsit épít, mellyel messze verni képes a hasonló kocsikat.... Tovább »

Egy katona meg egy fél

Egy katona meg egy fél

július 15, 2014 No Comments »

Production Year:[1960]: Nicola még gyerekkorában került ki Amerikába. Felnőttként, két gyerekkel és a feleségével visszatér Olaszországba, hogy megcsinálja élete üzletét. Arról viszont megfeledkezett, hogy olasz állampolgárként köteles bevonulni katonának. Rejtett... Tovább »

A boszorkány

A boszorkány

január 25, 2014 No Comments »

La sorcière [1956]: Meghökkentően misztikus légkörben kibontakozó szerelem a fiatal, francia mérnök és a gyönyörű, vadóc, falusi lány között. Vlady remekül érvényesülő, tökéletes alakja, szlávosan szép arca, “boszorkányfrizurája” fogalommá vált... Tovább »

Postriziny

Postriziny

november 20, 2013 No Comments »

Sörgyári capriccio [1969]: „Ez az írásom krónika; anyámról, apámról és nagybátyámról szól. Amíg a való világban voltak, olyan erősen fogták le írógépem billentyűit, hogy nem rajzolhattam meg életük költészetének grafikonját.... Tovább »

Pacsirták…

Pacsirták…

november 20, 2013 No Comments »

…cérnaszálon [1969]: A film cselekménye az ötvenes években játszódik, a Prága melletti Kladno acélművében. Ez a hely egyfajta cseh Csepel, ahol a régi polgári rend képviselői (értelmiségiek, kereskedők stb.) dolgoznak.... Tovább »

Hóvirágünnep

Hóvirágünnep

november 20, 2013 No Comments »

Slavnosti Snezenek [1983]: Gyönyörű kis cseh falu Kresko. Mintha a falut körülvevő erdő üde levegője áthatná az itt élő emberek életét, akik a szomorú eseményekben is meglátják a dolgok formáját,... Tovább »

Királylány a feleségem

Királylány a feleségem

február 14, 2013 No Comments »

XV. Lajos uralkodása alatt Fanfant (Gerarde Philipe), a megrögzött szoknypecért arra kényszerítik, hogy vegye el feleségül utolsó áldozatát. De amíg a násznépre várakozik, Adeline cigánylány (valójában a toborzótiszt lánya) jósol... Tovább »

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration