Classic Movies I.

Szent Mihálynak volt egy kakasa

Szent Mihálynak volt egy kakasa

április 29, 2021 No Comments »

Production Year:[1972]: Mint munkásságuk során annyiszor, a Taviani fivérek most is irodalmi alapanyagot, Lev Tolsztoj művét dolgozták fel. A film hőse Giulio Manieri, az anarchista forradalmár, aki bár egy jólszituált... Tovább »

Csoda Milánóban

Csoda Milánóban

január 27, 2018 No Comments »

Production Year:[1951]: A melegszívű Totót egy kedves idősebb hölgy neveli, akinek halála után árvaházba kerül. Tizennyolcadik évének betöltése után a városszéli nyomortanya szegényei és betegei mellé csapódik. Amikor a barakktelep... Tovább »

Az élet csodaszép

Az élet csodaszép

június 19, 2016 No Comments »

Production Year:[1946]: Az élet csodaszép volt az a film, amit minden karácsonykor leadtak a tévében, és nem tudtunk betelni vele. A legtöbbször játszott karácsonyi mozi természetesen nem magas művészeti alkotás,... Tovább »

Bátor emberek

Bátor emberek

március 10, 2015 No Comments »

Production Year:[1950]: A háború előtt egy dél-szovjet lógazdaságban felneveltek egy díjnyertes hátaslovat. Neki és lovasának hamarosan más eseményekben kell résztvennie, ahol a tét a partizánok és az orosz hadifoglyok élete…... Tovább »

Ködös utak

Ködös utak

december 6, 2013 No Comments »

Tovább »

Csapajev

Csapajev

január 27, 2013 No Comments »

Csapajev [1934]: 1919-ben az ukrán sztyeppéken Csapajev sorra aratja a győzelmeket a fehérek felett. Csakhogy Csapajevék anarchisták, így megkapják politikai komisszárnak Furmanovot, aki tanácsadóból és ellenfélből lassan az emberileg igen... Tovább »

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration