Film’s Special Old

A félelem bére

A félelem bére

január 22, 2017 No Comments »

Production Year:[1953]: A félelem bére egy 1953-ban bemutatott fekete-fehér francia–olasz filmdráma. A forgatókönyv Georges Arnaud azonos című regénye nyomán készült. A francia regényíró a második világháborúban német hadifogságba esett, de... Tovább »

A kétéltű ember

A kétéltű ember

január 22, 2017 No Comments »

Production Year:[1962]: A kis tengerparti városkában pletykák keringenek egy “tengeri ördögről”, amely sem nem hal, sem nem ember. Az emberek vérszomjasnak tartották és rettegtek tőle. A gazdag igazgyöngy-kereskedő, Zurita nem... Tovább »

Egy katona meg egy fél

Egy katona meg egy fél

január 22, 2017 No Comments »

Production Year:[1960]: Nicola még gyerekkorában került ki Amerikába. Felnőttként, két gyerekkel és a feleségével visszatér Olaszországba, hogy megcsinálja élete üzletét. Arról viszont megfeledkezett, hogy olasz állampolgárként köteles bevonulni katonának… (Megjegyzés)... Tovább »

Megmentettem az életemet

Megmentettem az életemet

január 22, 2017 No Comments »

Production Year:[1956]: Pierre Cousin zeneszerző a lakásában lévő zongorán mély átéléssel Chopin: Gyászinduló-ját játssza. Pár csepp mérget vesz be néhány pohár pezsgővel. Egy csomagszállító egy csokor virágot hoz, amit Pierre... Tovább »

Fekete tulipán

Fekete tulipán

január 22, 2017 No Comments »

Production Year:[1964]: A kultikus Fekete Tulipán a francia forradalmat megelőző napokban játszódik. A nép forrong, a nemesek nyaka körül szorul a hurok, mert egy ismeretlen hős, a Fekete Tulipán, afféle... Tovább »

Csoda a farkasokkal

Csoda a farkasokkal

január 22, 2017 No Comments »

Production Year:[1961]: 1467-ben Merész Károly, a nagyra törő, gőgös herceg megszerzi Burgundia trónját. Örömében fényűző lovagi tornával ünnepli hatalomra jutását, az ünnepségre meghívja a francia királyt és kíséretét is. Merész... Tovább »

Egy angyal a földön

Egy angyal a földön

december 7, 2013 No Comments »

Ein Engel auf Erden [1959]: Egy csinos, kedves légiutas-kísérő beleszeret a híres autóversenyzőbe, aki figyelemre sem méltatja. Ellenben egy csalfa hercegnőbe szerelmes, aki az esküvő napján elhagyja. Ezért végezni akar... Tovább »

Áldozathozatal

Áldozathozatal

október 7, 2013 No Comments »

Offret [1986]: Az ember egyetlen lehetősége a mai világban, az elvesztett hit újrafelfedezése. Meg lehet, vissza lehet szerezni valamit, ami már alig van jelen a mindennapjainkban, ami nélkül kiszolgáltatottak és... Tovább »

Sír a telefon

Sír a telefon

szeptember 23, 2013 No Comments »

Piange… il telefono [1973]: Egy pilóta Afrikában fogságba esik. Mikor évek múlva kiszabadul, és visszatér Olaszországba, felhívja a menyasszonyát. A telefont egy kislány veszi fel, akiről lassan kiderül, hogy a... Tovább »

Harc a cápákkal

Harc a cápákkal

január 4, 2013 No Comments »

The Sharkfighters [1956]: Victor Mature oceanológus tudósok csoportját vezeti. A csoport cápariasztó készülék kifejlesztésén dolgozik, hogy megmentsék a tengerbe zuhant pilóták életét. De hogyan tesztelhetik a cápariasztót? Mr. Mature feláldozza... Tovább »

Shaft

Shaft

január 4, 2013 No Comments »

Shaft [1971]: A film noir elemeit is hordozó akciófilm a sötétbőrű magándetektív, John Shaft történetét mondja el, aki egy harlemi maffiózó elrabolt lányát próbálja megtalálni. Főszereplői Richard Roundtree, Moses Gunn,... Tovább »

Isten küldte’

Isten küldte’

január 2, 2013 No Comments »

Isten küldte, mókus hozta – The Great Rupert [1950]: Az Isten küldte, mókus hozta egy szívmelengető ünnepi mese egy családról, melyet az ünnepek közeledtével elhagyott a szerencse. Nem sokkal karácsony... Tovább »

A vad (1954)

A vad (1954)

november 26, 2012 No Comments »

Johnny a Pokol Angyalai motorkerékpáros rockerbanda vezére, amely provokálja egy kisváros lakóit. Amikor azonban Johnny beleszeret Kathie-be, egy pincérlányba, egyre inkább megváltozik. Ekkor azonban a felháborodott polgárok őt teszik felelőssé... Tovább »

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration