Film | Plusz

A bolond egy napja

A bolond egy napja

június 3, 2018 No Comments »

[Production Year:2002]: Adam Miauczynski, lengyeltanár egy középiskolában, kevesebb mint 800 zloty a fizetése, elvált, tinédzser fiát felesége neveli. Frusztrált értelmiségi – így írhatnánk le hősünket, akinek egy napját követi a... Tovább »

Tudat alatt

Tudat alatt

január 20, 2017 No Comments »

Production Year:[2004]: Barcelona, 1913. Dr. Leon pszichiáter Sigmund Freud hisztériával és szexualitással kapcsolatos forradalmian új teóriájának követője lett. Miután visszatér a bécsi tanulmányútjáról egyik nap a férfi zavaros magyarázatot követően... Tovább »

A rádió aranykora

A rádió aranykora

január 20, 2017 No Comments »

Production Year:[1987]: A film valójában a rádióhoz intézett gyengéd szerelmi vallomás. Pontosabban ahhoz a korhoz – a II. világháború legeslegelején vagyunk – amikor még a rádió hullámaiban lubickolt egész Amerika.... Tovább »

Orwell – 1984

Orwell – 1984

január 20, 2017 No Comments »

Nineteen Eighty-Four 1984: Az 1984 egy szatirikus politikai regény és szerelmi történet George Orwelltől. A történet egy disztópia (negatív utópia), melyben a felügyelő állam tökéletes alkalmazkodást diktál a polgárok között,... Tovább »

Gázláng

Gázláng

január 20, 2017 No Comments »

Gaslight [1944]: Izgalmakkal teli klasszikus filmalkotás, amelyben a férfi (Charles Boyer) kész őrületbe kergetni szép fiatal menyasszonyát, későbbi feleségét (Ingrid Bergman), csakhogy az elrejtett drágakövek nyomára bukkanjon. A mézeshetek elteltével... Tovább »

Ragadj kardot és útra kelünk!

Ragadj kardot és útra kelünk!

január 20, 2017 No Comments »

Production Year:[1969]: …útra kelünk! Have Sword Will Travel [1969]: Minden évben Ying Ke-Feng, Páratlan-uradalom lovagja elvisz 200, 000 tael ezüstöt a fővárosba. Gyengeségében felbéreli a kardforgató Hsiang Tinget és Yun... Tovább »

Szíveslátás, vendégirtás

Szíveslátás, vendégirtás

december 28, 2014 No Comments »

Lucky Stiff [Production Year:1988]: Mit tehet egy szegény, kiéhezett kannibálcsalád, amikor végre egy jó zsíros pecsenyét szeretne látni a karácsonyi asztalon, de a világ, és különösen a közeli síparadicsom, tele... Tovább »

A nagy kóceráj

A nagy kóceráj

november 21, 2014 No Comments »

[Production Year:1973]: A négy jóbarát Gérard, Jean, Phil és Jean-Guy (A Les Charlots – “Újoncok” – nevű formáció) egy gépgyárban dolgoznak. Rendszeresen elkésnek a munkából, végül főnökük megelégeli a munkaidőben... Tovább »

Bűnvadászok

Bűnvadászok

november 1, 2014 No Comments »

Crime Busters [Production Year:1977]: Wilbur Walsh és Matt Kirby a kikötőben bóklászva próbálnak munkát szerezni. Ám a furcsa párosnak nincs nagy szerencséje: munka helyett néhány helyi gengszter és pár autó... Tovább »

Fordítsd oda a másik orcád is!

Fordítsd oda a másik orcád is!

október 30, 2014 No Comments »

Porgi l’altra guancia [Production Year:1974]: Pedro de Leone atya és barátja hittérítő misszionáriusokként dolgoznak a karibi szigetvilágban. A hittérítés mellett azonban különféle árukkal üzletelnek, hogy némi mellékesre is szert tegyenek.... Tovább »

Az ördög Jobb és Bal keze 2.

Az ördög Jobb és Bal keze 2.

október 23, 2014 No Comments »

…continuavano a chiamario Trinitá [Production Year:1971]: Bambino és Trinity megígérik haldokló apjuknak, hogy becsületes lótolvajok lesznek. A legközelebbi városban azonban szövetségi ügynöknek hiszik őket, s ezzel felhívják magukra Mr. Parker,... Tovább »

Űrgolyhók

Űrgolyhók

október 13, 2014 No Comments »

Spaceballs [Production Year:1987]: A Druidia egy gyönyörű, tiszta és békés bolygó. Lakói boldogan élnek királyuk, a bölcs Roland uralma alatt. Az Űrgolyhók viszont mérhetetlen ipari fejlődésükkel és kapzsiságukkal tönretették saját... Tovább »

És megint dühbe jövünk

És megint dühbe jövünk

október 11, 2014 No Comments »

Pari e Dispari [Production Year:1978]: Egy Parapolis nevű hírhedt görög tartja a markában Miamiban a kaszinókat és a fogadóirodákat. O’Connor admirális megelégeli a dolgot és hadat üzen az alvilágnak. Johnny... Tovább »

Az ördög Jobb és Bal keze

Az ördög Jobb és Bal keze

október 6, 2014 No Comments »

Lo chiamavano Trinitŕ [Production Year:1970]: Trinity hosszú útról tér éppen haza, ám egy kis nézeteltérése támad az egyik útszéli kocsmában. Nem nagy ügy, lepuffant két semmirekellő fejvadászt, az útonállók sebesült... Tovább »

Különben dühbe jövünk

Különben dühbe jövünk

október 2, 2014 No Comments »

…Altrimenti ci arrabbiamo! [Production Year:1974]: Ben egy rozzant autószerelő műhely tulajdonosa Madrid egyik poros külvárosában, Kid profi autóversenyző. Régi ismerősök, de nem nagyon szívelik egymást. Mindketten indulnak egy ralikrosszversenyen, amelynek... Tovább »

Piedone Egyiptomban

Piedone Egyiptomban

szeptember 30, 2014 No Comments »

Piedone d’Egitto [Production Year:1979]: Rizzo felügyelő, azaz Piedone újra akcióban, ezúttal egy gazdag olajmágnás csinos unokahúgát szabadítja ki. A mentőakció során rájön, hogy az emberrabló egy nemzetközileg körözött, rendkívül veszélyes... Tovább »

Piedone Afrikában

Piedone Afrikában

szeptember 28, 2014 No Comments »

Piedone L’Africano [Production Year:1978]: Piedone holtan találja afrikai informátorát. Azonnal a gyilkos nyomába szegődik, és hamarosan Dél-Afrikában találja magát, ahol először az árván maradt kisfiúról kell gondoskodnia, aki aztán egy... Tovább »

Piedone Hongkongban

Piedone Hongkongban

szeptember 26, 2014 No Comments »

Piedone a Hong Kong [Production Year:1975]: A Nápoly városában dolgozó Rizzo felügyelőt kábítószer-kereskedéssel vádolják. Annak érdekében, hogy tisztára mossa nevét, meg kell találnia azt az embert, aki maffia-köreiből épült be... Tovább »

Piedone, a zsaru

Piedone, a zsaru

szeptember 26, 2014 No Comments »

Piedone lo sbirro [Production Year:1974]: Piedone, a nápolyi kikötő körzetének rendőrfelügyelője sajátos eszközökkel tartja rendben a vagányokat, bűnözőket. Fegyvert nem visel, csak az ökleivel és testi erejével “intézkedik”. Az új... Tovább »

Táncoslábú tiszteletes

Táncoslábú tiszteletes

február 27, 2014 No Comments »

Qua la mano [1980]: Don atya nem bír bűnös testével, hol boxmeccseket vív hogy megtérítsen egy tévelygőt, hol pedig abszurd vicceivel gyötri gyerekkori barátait, de legfőképpen titkos szenvedélyének hódol, minden... Tovább »

A púpos

A púpos

február 27, 2014 No Comments »

Le Bossu [1960]: A francia királyi udvarban sok a saját érdekeit szem előtt tartó talpnyaló. A lovagiasságáról és kalandjairól híres Lagardere is egy ilyen kegyenc ármánykodásának lesz az áldozata. Miután... Tovább »

Kincs, ami Nincs

Kincs, ami Nincs

február 27, 2014 No Comments »

Chi trova un amico, trova un tesoro [1981]: Alan Lloyd mindig is a pénzszerzés könnyebb módját választotta, így nem meglepő, hogy gyakran megfordul a lóversenypályán. Egy balszerencsés fogadás után hatalmas... Tovább »

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration