Börtönrock

január 14, 2020 No Comments »

elvis-pJailhouse Rock 1957: Elvis a film elején meg akar menteni egy lányt, de véletlen megöli a támadóját, és szinte azonnal a börtönben találja magát. Ott unalomból megtanul gitározni és énekelni, és pár társával együtt a börtön legnépszerűbb bandájává válnak. Eltervezik, hogy ha mind kiszabadulnak, akkor zenekart alapítanak, és szerencsét próbálnak a zeneiparban. Ez meg is történik, de a siker nagy változáshoz vezet… Elvis a szerepért 250 000 dollárt kapott, a stúdiónak itt is a pénz lebegett a szeme előtt. Erre a filmre nagyon keveset költöttek, Elvis gázsiján kívül csupán 40 000 dollárt, talán a legkevesebbet egy Elvis-filmre. A film körüli felhajtás nagyon-nagy volt, felröppentek pletykák, hogy Elvis a sikerei előtt gyilkolt és ezért volt börtönben is, de olyan pletyka is szárnyra kapott, hogy a zenész rákos, és meg fog halni. 4 millió dollár értékben váltottak jegyet a filmre. A legendás börtöntáncot maga Elvis koreografálta, korábbi fellépéseinek mintájára.

A film bemutatása után Judy Tyler elhunyt egy autóbalesetben. Elvis ezek után hosszú ideig nem tudta megnézni a filmet, mert a forgatás során beleszeretett a lányba.

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration