Egy nap boldogság

január 14, 2020 No Comments »

film-archives-logoProduction Year:[1919]: Papa, mama meg a két gyereke, – mivel éppen forró nyár van – beülnek a kocsiba, és elmennek “kirándulni”. Erre a napra nyugalmas hajókirándulást szerveztek, de hamarosan bebizonyosodik (mint minden helyről, ahova Charlie megy), hogy a hajó nem mondható igazán a nyugalom szigetének. Ahogy az már lenni szokott, a világ, a tárgyak és az emberek egyaránt összeesküsznek ellenük.

A Day’s Pleasure (1919) is Charlie Chaplin’s fourth film for First National Films. It was created at the Chaplin Studio. It was a quickly made two-reeler to help fill a gap while working on his first feature The Kid. It is about a day outing with his wife and the kids and things do not go smoothly. Edna Purviance plays Chaplin’s wife and Jackie Coogan one of the kids. The first scene shows the Chaplin Studio corner office in the background while Chaplin tries to get his car started.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration