Csalódás

április 29, 2021 No Comments »

men-retroProduction Year [1942]: Hámor Feri, a fiatal soproni gyárigazgató és Ág Ilona titkárnő szeretik egymást, de Feri anyja más feleséget szánt fiának. A csalódott lány Pestre utazik. Egy fülkében ül egy artistanővel, akit hirtelen rosszullét fog el és kiesik a robogó vonatból. Egyforma a bőröndjük. Ilona véletlenül a halott lányét viszi magával, s csak a szállodában veszi észre a cserét. A halottról azt hiszik, hogy Ág Ilona, ő pedig az artistanő papírjaival énekesnőként helyezkedik el. Sikerét csak egy zsaroló, az elhunyt artistanő egykori partnere zavarja meg. A szerelmét gyászoló Hámor Feri nyugtalanul járja a világot, s egy napon betéved abba a mulatóba, ahol Ilona énekel. Ekkor már az anya sem áll a fiatalok boldogságának útjába. (Plot Summary: English): Hámor Feri, a young director general in Sopron, and Ág Ilona, his secretary, are in love with each other. Feri’s mother, however, has a different woman in mind for her son to marry. The girl, disappointed, is off to Pest. She is in the same compartment as a woman artist, who, suddenly taken by an indisposition, falls out of the train travelling at high speed.

Their suitcases are identical. Ilona accidentally takes the dead girl’s suitcase, only realizing what has happened at the hotel. The deceased is therefore identified as Ág Ilona, while she takes a job as a singer, using the artiste’s documents of identification. Her succes is spoiled by a blackmailer, the dead artiste’s former partner. Hámor Feri, mournful at the death of his love, is travelling restlessly in different parts of the world, an on one day he enters the night-club where Ilona is a singer. By now, not even Feri’s mother is opposed to the love of the young people.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration