Szupernagyi » 1.

április 29, 2021 No Comments »

imagesProduction Year: [1985]: „Cím” → Szupernagyi és a bűvös sugár: → A Szupernagyi (eredeti címén Supergran) című film a 80-as évek egyik kiemelkedő gyerekfilm alkotása, amely egy nagymamáról szól, aki szuper erővel, és hatáskörrel rendelkezik. A filmet a Tyne Tees Televíziós csatorna készítette az ITV részére. A híres karaktereket Gudrun Ure színésznő, és Ian Cuthbertson játszotta el. Közöttük a filmben nagy az ellenszenv. A film Chiselton kisvárosban játszódik, ahol a rozoga öreg nagymama miután balesetet szenved, egy eltévedt sugártól szupererőre kap. A filmet többek között Északkelet-Angliában, Tynemouth, Whitley Bay, South Shields településeken és a Bearmish Múzeumban vették fel.

A címadó dalt Billy Connolly írta, melynek verziója 1985 márciusában felkerült az Egyesült Királyság kislemez listájára, ahol a 32. helyet érte el. A filmben sok vendég is megjelenik, többek között George Best, Spike Milligan, Roy Kinnear, Geoff Palerinek és Charles Hawtrwy is. Patrick Troughton ebben a filmben szerepelt utoljára. Szupernagyi karakterét egy 2003-as közvélemény kutatás alkalmával “A legjobb skót ember a világon” címmel tüntették ki.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration