Tau bácsi „1”

április 29, 2021 No Comments »

13649149Production Year:[1969]: „Cím” Tau bácsi megérkezik „Tartalom” Tau bácsi csodálatos. Az űrből figyeli a gyerekeket, és segítségükre siet, ha szükség van rá. Most az újonnan kapott szánkó kipróbálásához havas tájra viszi őket, egy varázslatos szánkózásra. Majd talál egy kutyát, akit elkísér a kutyaszalonba… Tau bácsi örökre beírta magát a tévénézők emlékezetébe. A mindig elegáns, esernyős úr fő jellegzetessége a kalapja, amelyen koppintva és félkört leírva bármit elő tudott varázsolni. Tau bácsi sohasem szólt egy szót sem, de mindig ott termett, ahol éppen segítségre volt szükség. Kis bábúvá zsugorodó alakjával, mindig a gyerekek mellett állt.

Segített nekik a problémáik megoldásában, miközben számos mulatságos, izgalmas kalandba keveredtek: jártak a hegyekben, az iskolában, a cirkuszban, de egyszer még egy elefánt is problémát okoz, amikor elveszi Tau bácsi varázskalapját.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration