Gyerekjáték

október 23, 2014 No Comments »

childs-playChild’s Play [Production Year:1988]: Egyik éjjel a hírhedt sorozatgyilkos fojtogatót, Charles Lee Ray-t üldözőbe veszik a rendőrök és néhány lövést adnak le rá, melynek következtében Lee Ray egy játékboltban bezuhan egy tucatnyi Jófiú-baba közé. Ezután érthetetlen varázsigét kántálva pokoli vihart kelt, majd meghal. Néhány nappal később elérkezik a kis Andy Barclay hatodik születésnapja, aki ajándéknak a TV-ben látott, népszerű játékot, a beszélő Jófiú-babát szeretné megkapni. Gyermekét egyedül nevelő édesanyja, Karen azonban anyagi okok miatt nem veheti meg kisfiának a hőn áhított ajándékot. Azonban a sors közbeszól: Karen egy hajléktalantól megvásárol egy hibátlan állapotú babát (melybe tudtán kívül pár nappal korábban Lee Ray lelke beleköltözött).

Otthon Andy nagyon megörül a meglepetésnek, amely be is mutatkozik, Chuckynak hívják. Még aznap este Karen-nek túlóráznia kell a munkahelyén, így ismerősét, Maggie Petersont kéri meg, hogy vigyázzon Andy-re. Miután Andy elalszik, Chucky rátámad Maggie-re, aki kizuhan az ötödik emeletről, és szörnyethal. A rendőrség Andyt gyanúsítja meg a nő halála miatt. Andy hiába bizonygatja, hogy Chucky él, senki nem hisz neki.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration