Gyerekjáték 2.

december 17, 2014 No Comments »

Gyerekjatek-21Child’s Play 2.[Production Year:1990]: Annak ellenére, hogy a babába költözött sorozatgyilkos tombolásának anno Andyn és édesanyján kívül több szemtanúja is volt, a Jófiú játékokat gyártó cég sikeresen eltussolta az ügyet, így Andy különböző nevelőszülőkhöz, Karen egy elmegyógyintézetbe, a baba maradványai pedig a cég laboratóriumába kerültek. A cég mérnökei itt megpróbálják megállapítani, mi okozhatta a játék “különös” hibáját, hogy jó színben tűnhessenek fel a nyilvánosság elől. Azonban, amikor a helyreállítási munkák elkészülnek, Chucky lelke visszatér a babába (egyúttal meg is öli az egyik dolgozót), majd tovább folytatja küldetését Andy testének megszerzésére, hiszen a kis pihenő csak lelassította a voodoo mágiával elindított folyamatot, melynek során a műanyagtest lassan örök időkre szóló hús-vér börtönné válik a lelke számára.

Andy eközben egy újabb nevelőcsaládhoz kerül, és próbálja magát túltenni a történteken, Chucky azonban a nyomára akad, és az édesanyja nélkül Andynek ezúttal egyedül kell szembeszállnia a vérszomjas pszichopatával, és a hitetlenkedő felnőttekkel.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration