Ruttkai Éva

december 9, 2014 No Comments »

rutkai[Portré]: A színésznők színésznője volt. Gyönyörű, tehetséges, nőies és – sikeres. Natasa, Júlia, Zília, Nyina, Mása – eljátszott mindent, egészen Dürrenmatt öreg hölgyéig. Ruttkai Éva megkérdőjelezhetetlenül a legeslegnagyobbak egyike volt. Már kétévesen színpadra lépett, pontosabban egész egyszerűen fogta magát, és bement oda egy válogatáson. Nem várta, hogy szólítsák, kilépett a fénybe. Attól kezdve a színház volt a természetes közege, nem mellesleg kicsi korától kenyérkereső foglalkozása. Tudott játszani civilben is, de a szerepek között soha nem veszett el az ember. A nő sem! Magánélete eseményei ismertek, az embernek mégis az az érzése, rengeteg titka maradt. Nem takargatni való titkok, inkább olyan örömek és fájdalmak, amelyek sok, felületesebb érzelmeket megélő ember számára felderíthetetlenek.

Latinovits Zoltánhoz fűződő legendás szerelméről sokat írnak ma is, de mintha éppen ez a nagy szerelem tenné lehetetlenné vagy inkább okafogyottá, hogy a nagyon korai és a késői életszakaszokban is kutakodjanak a kíváncsiskodók.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration